Kirby are 20 de ani

KirbyEste ceva despre Kirby care ma face sa fiu asemanator lui. Poate este corpul sau putin indesat, este probabil cel mai puternic personaj durduliu din gaming, si fata sa relativ goala, salveaza cativa ochi plini de viata si un zambet castigator. Pe langa acestea lucruri, este pur si simplu adorabil, cum poti sa nu-l iubesti?

Ultimul Kirby este deja lansat in America de Nord, si va ajunge in magazinele din Europa saptamana aceasta. Dar avand in vedere cei 20 de ani de istorie ai sai, ar putea fi cateva lucruri pe care nu le-ati avut in vedere de-a lungul anilor. De aceea, am alcatuit o lista cu cateva lucruri interesante despre cel mai bun personaj roz si durduliu din jocuri.

Miyamoto a vrut ca el sa fie galben

Kirby apare ocazional in culoarea galben, l-ati vazut cel mai probabil in Super Smash Bros., sau poate in Kirby Air Ride. Acest Kirby galben este de multe ori o referinta a faptului ca legendarul producator de jocuri, Shigeru Miyamoto, a vrut original ca personajul Kirby sa fie galben. Creatorul, totusi, Masahiro Sakurai, a vrut ca el sa fie roz.

Argumentul dintre galben si roz a durat de ceva timp. Nintendo din America, aparent ignorant asupra culorii adevarate ale lui Kirby, a optat sa-l faca pe Kirby alb pe cutia primului joc, monocromatul Kirby’s Dream Land pe un Game Boy. A fost roz, atunci cand a aparut Kirby’s Dream Land 2, unde Kirby a aparut calarind un hamster gigant, atat de grozav.

Gandindu-ne la acest lucru, probabil un Kirby galben, ar fi sfarsit aratand putin la fel ca si Pikachu.

Fanilor lui Kirby le place guma

Ca parte din cea de-a 20-a aniversare al lui Kirby, un grup de 536 de fani ai acestui personaj s-au adunat in Seattle pentru Pax Prime, in anul 2012. Obiectivul lor? Sa atinga recordul mondial la suflat gume de mestecat, ce necesita sa tii o guma peste 30 de secunde. Nintendo a organizat evenimentul, si au imprimat instructiuni Kirby pentru a sufla corect o guma. Incercarea lor a fost un succes.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *