Lucrurile care iti definesc relatia

Ai patit si tu de atat de multe ori sa nu stii incotro merge relatia ta? Ai patit si tu sa fii parca in deriva sau sa lasi lucrurile sa mearga de la sine. Pana la un punct insa pentru ca timpul poate dovedi ceea ce asteptai sa ti se confirme sau dimpotriva, sa fie exact opusul a ceea ce credeai. Iata o lista a momentelor cheie care pot apropia mai mult doua persoane sau pot distruge o relatie.

  1. Prima plecare impreuna. Poate fi cea mai banala chestie insa in momentul in care se pune probleme cine cu ce masina se merge, cine conduce sau cine navigheaza pe GPS dupa directii ai putea sa iti dai seama ca orgoliul este prea mare, ca cel de langa tine incearca sa se impuna prea mult.
  2. Cand parchezi. Exista de cand lumea acest mit conform caruia femeile conduc prost. Daca te incumeti sa parchezi intr-un loc dificil reactiile sunt cele care iti vor demonstra cum sta treaba; o privire plina de dezgust, o cearta, un ras zgomotos care sa te faca sa te simti in inferioritate reprezinta poate un alt test.
  3. Cand dormiti impreuna. Ce-i drept nu trebuie sa alungi iubirea din viata ta doar din cauza unor motive banale. Si totusi, imagineaza-ti ca toata viata ta te vei trezi langa cel sau cea care vorbeste prin somn, care doarme pe tot patul, care sforaie si sub o forma sau alta deranjeaza partenerul.
  4. Prima nunta sau eveniment la care participati impreuna. Un alt moment in care sa iti dai seama ca cel de langa tine este sau nu este potrivit ca si pereche. Se spune ca dansul in doi nu trebuie sa fie un dans pur si simplu in doi ci o contopire si o armonie. Pe acest principiu iti vei da singur/a seama ca a calca de prea multe ori pe picior inseamna sa calci stramb la propriu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *