Madden NFL 15 in August

PS4-Bucs-vs-Falcons-LineUltima lansare din seria jocului de rugby, Madden NFL, Madden NFL 15, a fost anuntat si va fi lansat pe 26 August in America de Nord si pe 29 August in Europa, pe Xbox One, Playstation 4, Xbox 360 si Playstation 3. Cu Madden fiind o serie anuala, anuntul vine fara nici o surpriza, doar specificatiile ar trebui luate in considerare, insa din pacate nu stim prea multe despre asta. Bazat pe lansarea presei trimisa astazi, concentrarea producatorului Electronic Arts Tiburion pare sa fie in defensiva pentru jocul de anul acesta.

Madden NFL 15 promite sa aiba cel mai captivant control de gameplay defensiv din istoria francizei, in aditia noii prezentarii transmise, incluzand noi unghiuri de camera si prejoc dinamic cu caracteristici de pauza.

O data cu lansarile recente Madden, fanilor li se vor oferi sansa sa voteze vedeta de pe coperta jocului. O prezentare speciala ce are legatura cu votul vedetei de pe coperta va avea loc in timpul draftului NFL de pe ESPN si reteaua NFL pe 8 Mai la ora 5 dupa amiaza Pacific. Un videoclip lansat ca parte din anuntul de astazi caracterizeaza domnitorul Cel mai Defensiv joc al Anului, Luke Kuechly, al celor de la Carolina Panthers, sugerand ca va fi cu siguranta una din optiunile pe care fanii le pot vota.

Madden NFL 25 de anul trecut, a fost numit pentru a sarbatori seria de aniversare de 25 de ani, ce a trecut peste Wii U. Cea mai noua platforma de la Nintendo nu a fost mentionata in anuntul de astazi, iar Electronic a confirmat celor de la Gamespot, ca versiunea de console a lui Madden 15, va fi disponibila doar pe Xbox One, Playstation 4, Xbox 360 si Playstation 3.

Asteptam sa aflam mai multe despre acest joc, iar multi dintre fani suntem nerabdatori ca acest joc sa apara, sa putem fi in controlul echipelor favorite de rugby.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *