Melodii care iti induc linistea

Exista o serie de melodii numai bune de ascultat atunci cand ai chef de somn, insa acesta parca nu vrea sa se mai lipeasca de tine. Urmatoarele piese frumoase sunt cu dedicatie pentru toti cei care vor sa isi gaseasca linistea dupa o zi lunga si grea, dar si pentru cei care vor sa se relaxeze.

„Melt Your Heart”-Jenny Lewis cu  Watson Twins

“It’s bound to melt your heart one way or another”.  Asadar, lasa ca melodia sa te topeasca si sa te transpuna intr-o lume de vis, in care totul este perfect si nu exista griji de nici un fel. Inima ca si somnul iti vor fi topite de aceasta melodie frumoasa si o stare placuta de visare te va cuprinde pe loc. 

„I Know Places” -Lykke Li

Lykke Li nu are doar melodiile pe care le auzim in mod repetat la televizor, pe canalele de muzica, sau la radio, ci si alte melodii linistitoare, in stilu-i specific, destinate parca sa te linisteasca si sa iti ofere o pace binemeritata inainte de a te afunda in somnul odihnitor de peste noapte sau in timpul zilei. “The highs won’t hurt you there, babe.”

„When the Sun Goes Down”-Steffaloo

“Just like flowers don’t know what to do”. Noi nu numai ca stim ce vrem sa facem si ce avem de gand pentru urmatoarele ore bune, dar mai stim si ca trebuie sa ascultam acest cantec minunat pentru a ne putea transpune in acea stare minunata de visare, din timpul somnului. Atunci cand soarele dispare si noaptea isi incepe domnia, asculta cantece de genu acestuia de mai sus pentru a face din ora de somn ceva magic. 

„Tell Me” -Taken by Trees

“Why not take me all the way to July”. Chiar daca poate nu este vara atunci cand vei asculta aceasta melodie, te va transpune in mod automat in acel anotimp minunat si calduros, mai ales in timpul somnului plin de vise frumoase.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *