Metro Redux lansare

Metro Redux anuntat pe o multime de platforme

Metro Redux lansareIn afara de zvonurile precedente sugerand ca am putea in curand sa vedem Metro 2033 si Metro : Last Light pe consolele next-gen, producatorul 4A Games a dezvaluit oficial ca totul este adevarat, si ne asteptam ca cele 2 sa fie la pachet.

Avand titlu Metro Redux, va include atat, Metro 2033 si Metro : Last Light, la pachet intr-un singur pachet. Produs in casa studioului Ucrainean de 80 de oameni in timpul unui an, Metro Redux pentru Linux, Mac, Playstation 4, SteamOS, PC si Xbox One, va fi complet refacut, potrivit publisher-ului Deep Silver. Versiunea de Playstation 4 va rula la 1080p/60fps in timp ce versiunea de Xbox One va rula la 900p/60fps.

Pentru Metro 2033, titlul a fost complet refacut in motorul de joc pe care l-a utilizat si Last Light, aducand o multime de imbunatatiri vizuale si de gameplay. Acestea includ un nou motor de lumini si performanta a fost optimizata si pentru calculatoarele mai slabe in materie de hardware. De asemenea va imprumuta cateva elemente de gameplay din Last Light, adaugand optiunea de a sterge masca personajului tau de condens sau stropi de sange, de asemenea va introduce imbunatatiri de lupta, cum ar fi uciderea din umbra si personalizarea armelor.

Ne asteptam ca Metro Redux sa fie lansat pentru prima data pe Windows, Playstation 4 si Xbox One, candva in timpul iernii de anul acesta, cu versiunile de Steam OS, Linux si Mac lansandu-se mai tarziu anul acesta. Cele doua titluri Metro, vor fi vandute individual ca descarcari, pentru 25 de dolari fiecare, iar cei de la Deep Silver, le vor lansa intr-un pachet pe un disc, ce va costa 50 de dolari.

Se pare ca s-a facut o treaba buna in optimizarea performantelor si imbunatatirea majoritatea caracteristicilor acestui joc si sunt sigur ca fanii vor achizitiona cel putin versiunea lui Metro : Last Light imbunatatita pentru a retrai experienta de joc.