miez de nuca

Miezul de nuca-proprietati

Miezul de nuca este un aliment foarte sanatos care este folosit pentru tratarea a foarte multe afectiuni, dar si in prevenirea foarte multor boli.

Miezul de nuca este foarte pentru aportul de iod pe care trebuie sa il consumam in fiecare zi. Iodul ajuta foarte mult in tratarea afectiunilor glandei tiroide. Putem folosi miez de nuca si pentru prevenirea bolilor de glanda.

Miezul de nuca este foarte hranitor si contine componenti grasi buni pentru tratarea colesterolului. Tipurile bune de grasime ajuta si in afectiuni cardiace si protejeaza vasele de sange de grasimea rea.

Miezul de nuca, avand forma creierului, previne si ajuta in tratarea bolilor care afecteaza creierul.

Miezul de nuca ofera energie, este hranitor si contine foarte multe vitamine si minerale. Este un tratament foarte bun pentru reumatism.

Miezul de nuca este un aliment deosebit de apreciat de foarte multa lume, un aliment care ofera sanatate si intretine un nivel ridicat de energie. Este foarte important sa utilizam miezul de nuca in alimentatia noastra zilnica deoarece are foarte multe beneficii asupra santatatii noastre.

Miezul de nuca este un aliment minune care ne influenteaza foarte mult in bine atat starea sanatatii, cat si dispozitia. Acest aliment poate fi integrat in foarte multe produse de patiserie si poate fi mancat cu orice ocazie. O alimentatie sanatoasa ne ajuta sa ne organizam mai bine starea de sanatate, ne permite sa ne concentram mai bine si ne imbunatateste memoria.

Miezul de nuca este arma secreta pentru o sanatate de fier. Pentru a ne mentine aceasta sanatate nu trebuie sa consumam cantitati mari de miez de nuca. Este chiar contraindicat sa facem acest lucru. In schimb, trebuie sa consumam miez de nuca in cantitati mici in fiecare zi.

Miezul de nuca este un ingredient delicios, usor de cumparat, si etse foarte recomandat de medicii din toate ramurile medicinei.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *