Mituri referitoare la Fast Food

Cand vine vorba de mancare, este o relatie de iubire-ura cu aceasta. Multi dintre noi se opresc cu placere la un fast food cand suntem in graba sau cand vrem sa stam la masa cu prietenii. Chiar si asa ajungem sa ne uitam la acea mancare cu o oarecare doza de suspiciune. Fie ca e faptul ca mancarea nu este realizata intr-o bucatarie traditionala sau ca e vorba de cat de rapid sunt facute aceste preparate, ceva ne va atrage atentia in mod neplacut.

Cu siguranta ca mancarea de la fast food nu va fi mereu cea mai buna optiune, deoarece nu poti garanta pentru siguranta si calitatea acesteia cand nu prepari tu insuti acea mancare.

Chiar si asa sunt mai multe mituri in privinta fast food-ului

Burgerul chimical

Oamenii cred ca mancarea produsa in masa este facuta la propriu dn chimicale care ar fi mai folositoare in industria grea. Aceasta idee a dus la credinta ca hamburgerii nu au un termen de expirare. Desi este unul din cele mai puternice mituri este si unul din cele mai usor de spart. Tota lumea poate cumpara un burger si sa observe cum se strica in timp.

Fast Food-ul ingrasa mai mult decat mancarea de la Restaurante

Asadar te-ai decis ca vrei sa iesi cu familia la o cina dar nu stii unde sa mergi. Intr-un final ai ales sa mergeti la un restaurant in detrimentul unui McDonals pe motiv ca mancarea ar fi mai sanatoasa la restaurant. Din pacate situatia nu sta chiar asa.

O serie de studii realizate in aceasta privinta au evidentiat ca o masa la un fast food contine mult mai multe calorii decat ar trebui sa posede o masa normala. Chiar si asa o masa la un restaurant are mai multe calorii decat ai nevoie pentru o intreaga zi. Asadar te vei ingrasa mai repede daca mananci de la restaurant decat la un fast food.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *