Momentul potrivit pentru marturisirea iubirii

Iubirea este un sentiment unic pe care il traiesti o data in viata asa cum ar spune unii dintre noi. In momentul in care suntem copii nu stim ce inseamna cu adevarat iubirea. Cunostem ce este iubirea de parinte si de cele mai multe parintii sunt cei care ne invata acest sentiment in momentul in care ne ingrijesc, ne amenajeaza, ne proteajaza si ne educa cu drag.

In momentul in care iubirea devine o certitudine suntem deja mari. acest lucru se intampla de regula in momentul in care cunoastem prima dragoste. Cele mai multe cupluri intampina dificultati in a spune te iubesc. Iata care este mometnul potrivit:

O buna prietena ne sfatuieste asa, vizavi de momentul cand spui Te iubesc, in cuplu: nu este neaparat intelept sa mergi si sa ii spuni celuilalt ca il iubesti. Trebuie sa iei pulsul inainte. Sa stii ca nu intotdeauna ne ajuta cuvintele. Daca primim o declaratie de dragoste, va trebui intr-un fel sau altul sa raspundem. Pentru ca celalalt asteapta o reactie. Iar cuvintele pot fi inselatoare, pripite sau mincinoase. Pai cum sa ne zica „Eu nu te iubesc” sau ” Eu nu te iubesc inca, mai asteapta” sau „Eu nu stiu sigur ce simt” sau „Eu nu pot sa iti raspund, pentru ca mi-e teama de ce implica dragostea ta”. Si atunci, majoritatea oamenilor se simt constransi sa minta, sa spuna ceva de care nu sunt siguri. Si chiar daca si ei ne iubesc, faptul ca nu sunt inca siguri, dar se vad in situatia de a declara, ii face frustrati, furiosi sau si mai nesiguri. Mai bine atunci sa nu presam omul cu iubirea noastra.

Asadar, trebuie sa spui te iubesc in momentul in care simti cu adevarat acest lucru. In acest moment nu vei avea remuscari asupra reactiei partenerului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *