Ne influenteaza sau nu…

Inceteaza sa cauti la altii fericirea – Daca nu esti fericit de cine esti inauntru, nu vei fi fericit nici intr-o relatie pe termen lung cu altcineva de asemeni. Trebuie sa creezi stabilitate in viata ta inainte de a o imparti cu altcineva.

Inceteaza sa fii inactiv – Nu te gandi prea mult sau vei creea o problema care nici macar nu era acolo de la inceput. Evalueaza-ti situatia si ia actiuni decisive. Nu poti sa schimbi ceva cu care refuzi sa te confrunti. Sa progresezi implica riscuri. Nu poti sa atingi ce-a de-a 2-a baza fiind inca cu piciorul in prima.

Inceteaza sa te gandesti ca nu esti pregatit – Nimeni nu se simte vreodata 100% pregatit cand apare o oportunitate. Din cauza ca majoritatea oportunitatilor mari din viata ne forteaza sa crestem peste zonele noastre de confort, ceea ce inseamna ca nu ne vom simti deloc bine la inceput.

Inceteaza sa te implici in relatii din motive gresite – Relatiile trebuie alese cu grija. Este mai bine sa fii singur, decat sa fii intr-o companie neplacuta. Nu este nevoie sa te grabesti, daca ceva este facut sa fie, se va intampla, la timpul potrivit cu persoana potrivita si pentru motivul cel mai bun. Indragoste-te cand esti pregatit nu cand te simti singur.

Inceteaza sa respingi noile relatii din cauza celor din trecut – In viata realizezi ca exista un scop pentru toata lumea pe care o intalnesti. Unii te vor testa, unii te vor folosi, iar altii te vor invata. Cel mai important insa este faptul ca unii oameni vor scoate ce e mai bun din tine.

Inceteaza sa te intreci cu toata lumea – Nu iti fac griji de ce fac altii mai bine ca tine. Concentreaza-te intrecandu-ti recordurile in fiecare zi. Succesul este o batalie interioara.

Inceteaza sa fii invidios – Invidia este arta de a te uita la cineva, decat sa te uiti la tine insuti. Raspundeti singur la intrebare, spunandu-ti ca tu ai ceva ce toata lumea vrea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *