camera spion

Niste camere spion, solutia ideala impotriva hotilor

 

Majoritatea celor care aleg sa isi instaleze camere de supraveghere in propriile case, o fac optand pentru camere aflate la vedere. Este si normal, in conditiile in care un sistem de supraveghere aflat la vedere poate sa ofere o multime de avantaje, cel mai important fiind indepartarea eventualilor hoti. Din pacate, exista si hoti mai curajosi, care nu sunt intocmai speriati de camere si indraznesc sa sparga o casa, chiar si cu un ochi vigilent asupra lui. In aceste conditii, exista alte solutii prin care ii poti prinde, cum ar fi alarmele sau niste camere de supraveghere ascunse.

 De ce niste camere de supraveghere ascunse?

Pentru ca o astfel de solutie poate surprinde orice hot. Acesta se va feri de camerele care se afla la vedere, insa este posibil sa fie surprins de unele care se afla in locurile in care nu se asteapta. Pe langa asta, aceste camere iti pot oferi mult mai multe informatii despre tot ceea ce se intampla la tine acasa.

Camerele spion  au dimensiuni reduse si pot fi ascunse, fara probleme, in absolut orice loc din casa. Din fericire, pretul lor nu mai este asa de mare cum era odinioara, asadar, iti poti permite sa ascunzi o camera in aparatul de aer conditionat, una in intrerupatorul becului si una intr-un tablou.

 Ce trebuie sa respecte niste camere de supraveghere ascunse?

In principiu, daca vrei sa achizitionezi astfel de camere, trebuie sa te asiguri ca acestea sunt bune. In primul rand, trebuie sa aiba o rezolutie generoasa, in asa fel incat sa poata surprinde chiar si cel mai mic detaliu pe care il face hotul. De asemenea, este indicat ca acestea sa dispuna de senzori de miscare si chiar de activare vocala, in asa fel incat sa filmeze doar in momentul in care exista o actiune. In caz contrar, s-ar putea sa filmezi o multime de momente in care nu se intampla nimic si atunci cand se intampla, conform legilor lui Murphy, sa se termine spatiul de stocare sau chiar bateria camerei.

Asigura-te ca sunt ascunse in obiecte greu de detectat si ca au o autonomie cat mai mare. Daca ai astfel de camere, te poti bucura din plin de fiecare vacanta, fara sa iti faci griji in ceea ce priveste casa.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *