seki.ro

Noua unghieră Seki – recenzie a unei unghiere din oțel inoxidabil satinat

Știai că unghiile prea lungi și neîngrijite pot provoca boli sau infecții? Acesta este motivul pentru care este bine să le scurtezi cel puțin odată la câteva săptămâni și să ai grijă mereu să fie curate. În acest fel nu doar că poți preveni răspândirea unei infecții, dar poți să îi pui piedică dinainte să apară!

Când ai nevoie de o unghieră, pur și simplu intri în primul magazin și o alegi mereu pe cea mai ieftină. Până la urmă, e o unghieră, nu? Nu contează ce fel de unghieră e și nici calitatea ei. Trebuie să te contrazic. Adevărul este că e importantă calitatea unei unghiere. De ce ai investi într-o unghieră de acest fel în locul uneia simple și mai ales, ieftine? O unghiera de calitate nu doar că e rezistentă și trece testul timpului, dar ea nu se uzează rapid și nu îți afectează unghia – există mereu riscul exfolierii, crăpării sau ruperii unghiilor atunci când folosești o unghieră de proastă calitate.

Un instrument practic cu care tăiatul unghiilor devine un obicei mai eficient este o nouă unghieră Seki realizată din oțel inoxidabil satinat, numită și SS-109. Această unghieră îți introduce un nou stil de a-ți scurta unghiile de care să te bucuri, fiind ușor de ținut în mână și foarte practică. Poate aceste detalii nu te conving să faci o schimbare în viața ta, achiziționând-o. Însă, te invit să parcurgi rândurile de mai jos pentru a înțelege pe deplin cum funcționează această unghieră și de ce ar trebui să o alegi.

Caracteristicile unghierei Seki

Aceasta este modelul nou, varianta îmbunătățită a unghierei SS-108. Comparativ cu predecesoara ei, unghiera din otel inoxidabil cu pila SS-109 prezintă marginile de tăiere curbate. Din acest motiv, tăiatul unghiilor se face cu ușurință, urmând curbura degetului. Trebuie să reții că mereu tăiatul nu se face pe toată lățimea unghiei deodată, ci se începe dintr-un colț. Apoi, se taie la unghi de-a lungul perimetrului unghiei până se ajunge în colțul opus. Astfel, în momentul scurtării, unghiile nu se rup, nu se crapă și nu se exfoliază – lucru care se întâmplă preponderent în cazul unghierelor ieftine.

Modelul SS-109 prezintă sistem încorporat de captare a unghiilor tăiate. Imediat după folosire, păstrează marginile de tăiere apropiate sau închise pentru ca restul de unghie abia tăiat să nu cadă din acest sistem. Apoi, deschizând unghiera, puteți lăsa restul să cadă în palmă sau direct în coșul de gunoi, după preferințe. Acest sistem oferă un aspect compact unghierei, motiv pentru care este ușor de transportat oriunde te-ai duce. Acest fapt se datorează și dimensiunilor reduse.

Unghiera Seki are in dotare si o pilă de netezire. În comparație cu SS-109, modelul anterior nu prezenta acest element. După tăiere poți folosi pila pentru a netezi marginile unghiei în cazul în care este nevoie de acest lucru.

Toate componentele instrumentului – marginile de tăiere, exteriorul unghierei etc. – sunt finisate manual, de către echipa Seki. Acest lucru denotă atenția și timpul acordate pentru realizarea unghierei SS-109. Dacă doriți să aflați mai multe lucruri despre ea, cât și să urmăriți un tutorial de utilizare intrați pe site-ul oficial Seki, la adresa: https://seki.ro/magazin-online/unghiera-otel-inoxidabil-satinat-cu-pila-ss-109-detail.html.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *