Hitman 2014

Noul joc Hitman nu va fi prezentat la E3

Hitman 2014Jocul Hitman in productie la IO Interactive, nu va fi afisat la evenimentul E3 2014 de luna viitoare, producatorul a confirmat acest lucru pe website-ul jocului astazi. Studioul a spus ca ar prefera sa lucreze in continuare la joc, decat sa redirectioneze resurse valoroase pentru a afisa jocul inainte de a fi gata.

Studioul a spus ca au vazut o multime de oameni vorbind despre ceea ce ar putea sa aduca ei anul acesta la E3. Acestia stiu ca cel mai rau lucru este sa speri pentru ceva care nu apare, asa ca au vrut sa ne anunte ca urmatorul joc Hitman al companiei va fi sub supraveghere mai mult timp. Acestia spun ca isi concentreaza tot timpul si efortul in producerea celui mai bun joc Hitman. Aceasta este prioritatea principala a lor si nu vor sa-si redirectioneze resurse valoroase pentru a afisa ceva care inca nu este gata.

IO Interactive a furnizat un update de status pentru noul joc Hitman, spunand ca fac progres mare cu jocul, si au lansat o piesa de concept arts care arata o locatie din centrul Europei. Potrivit celor de la IO Interactive, vei fi capabil sa explorezi intreaga cladire pe care o vedeti in imagine, atat in exterior, cat si in interior. Pentru Context, IO Interactive spun ca, cladirea insasi este mai mare decat orice locatie din Hitman Absolution ce a fost lansat in 2012.

In sfarsit, IO Interactive au spus ca Square Enix Montreal este aproape nu numai sa lanseze noi update-uri pentru jocul mobil Hitman Go, dar de asemenea si un nou joc Hitman pentru mobil. Acestia sustin ca s-au jucat la studio si este foarte distractiv.

In aditia unui nou joc Hitman, FOX merge mai departe cu reboot-ul filmului Hitman, avandu-l pe actorul Rupert Friend, ce a jucat in Homeland, in rolul principal ca Agentul 47.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *