primeseo.ro

Noutati din lumea seo, oferite de specialistii de la PrimeSEO.ro

Sa ajungi in top nu este imposibil, insa mai mare dificultate gasesti cand vine vorba de a te mentine acolo. Asadar, se aplica acelasi concept si cand vine vorba de pozitia site-ului tau, in rezultatele cautarilor. Trebuie sa fii la curent cu ce se intampla in lumea seo si sa ceri expertului ce se ocupa de campania ta sa urmeze trendurile in aceasta nisa, in functie de cum dicteaza marele Google. Iata ce completari ofera celor interesati specialistii de la PrimeSEO.ro. 

Aspecte seo ce raman in vigoare

Nu toate se schimba peste noapte. Chiar daca in timp altele sunt tendintele, asta nu inseamna ca principiile de baza pentru optimizarea site-urilor se schimba complet. Asadar, dupa cum mentioneaza si specialistii de la PrimeSEO.ro, raman in vigoare aspecte de genul:

  • viteza de incarcare a paginii;
  • backlinkuri de calitate;
  • seo on page si off page;
  • continut de calitate si original;
  • cuvinte cheie relevante, folosite corespunzator.

Noutati

Ce se schimba? In functie de tendintele utilizatorilor apar si noutati in lumea seo. Din acest punct de vedere se poate spune ca partea de cautari vocale este in voga. Se preconizeaza ca tot mai multi utilizatori vor merge pe aceasta varianta, ce la ora actuala in randul americanilor inregistreaza in jur de 2o de procente.

Astfel, continutul trebuie sa tina cont si de astfel de cautari. Va fi necesar ca acesta sa aiba o nota mai personala, mai directa si sa se axeze pe un limbaj popular, ca cel folosit in conversatii directe, non formale.

Experienta utilizatorilor 

Un alt aspect ce poate fi considerat noutate si nu prea este legat de modul in care userii percep experienta in cadrul unui site. Conta si pana acum din anumite privinte, deci nu este chiar ceva nou. Aici se va tine cont de:

  • Navigare usoara, indiferent de dispozitivul folosit. Asadar site-ul responsive devine un trend  absolut.
  • Continut atractiv, ceea ce ne duce cu gandul la video, efecte vizuale, fotografii si infografice nu doar pagini incarcate cu mult text.
  • Un continut si un meniu bine proportionat si plasat, pentru ca informatiile sa fie usor de gasit. Nu apreciaza nimeni cautari in site ce nu duc la ceea ce intereseaza.
  • Mai putine sau chiar deloc reclame, cele agasante de tip pop-up.
  • Formulari inteligente, ce indeamna la actiune, asa zisele constructii call to action. Pana la urma care este scopul? Ce iti doresti de la utilizatori? Sa cumpere, realizeze o actiune, sa interactioneze cu tine prin intermediul site-ului.

 

O recomandare este de asemenea legata de continutul vizual, avand in vedere ca se preconizeaza ca in materie de cautari cele vizuale vor fi viitorul. Asadar, fii pregatit sa atragi pe cei interesati de serviciile, produsele tale acum si pe viitor – trebuie sa tii pasul cu ce se intampla in lumea seo.

Specialistii recomanda ca o campanie seo inceputa sa fie sustinuta cu rabdare si intelegere a conceptelor privind metodele folosite. De asemenea este nevoie de timp si de investitie constanta pentru ca rezultatele sa apara. Invata sa faci din seo  un aliat al tau pentru a te promova eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *