Nu rata Sibiul pe lista ta de orașe de vizitat – descoperă și saloanele de aici, cu Stailer

programare la salon cu stailer in sibiu

Dacă îți faci o listă a orașelor pe care să le vizitezi, nu rata Sibiul. Este unul din orașele cu care ne mândrim, care atrage anual turiști din toate colțurile țării și chiar din afara ei. Sibiul te va încânta negreșit. Iar dacă plănuiești chiar și o scurtă vizită aici și pentru o seară specială ai nevoie de o vizită la coafor, nu întârzia să descoperi și Stailer.

Programarea la salon nu a fost nicicând mai simplu de făcut

Stailer este acea platformă care te ajută să cauți, dar și să te programezi la unul din saloanele din orașe precum Iași, Sibiu, Timișoara, Cluj, București, Oradea, Brașov, Constanța. În total sunt 8 orașe trecute pe lista Stailer, însă se anunță surprize și poate că în viitorul apropiat vom vorbi despre Stailer în toată țara.

Concret, din aceeași pagină poți face o programare la un salon din Sibiu sau unul din orașele menționate. Totul este simplu, dar și rapid de efectuat. Nu ai nevoie de prea mult timp să te decizi, de vreme ce ai toate informațiile necesare în aceeași pagină. Adică saloanele listate aici prezintă cu maximă transparență serviciile disponibile. Ai astfel la îndemână detalii precum: fotografii, ghid spre locație, estimări de preț și de timp pentru serviciul ales, recenzii ale celor care au încercat serviciile într-o locație anume.

Stailer oferă acces gratuit

Așa a fost de la bun început și așa este și acum. Să accesezi pagina și să folosești funcțiile platformei nu te costă absolut nimic. Este de asemenea gratuit și dacă îți faci sau nu un cont aici. Există și o aplicație dedicată, disponibilă gratuit.

Alege în câteva minute coafor si tratamente pentru par in Sibiu și nu numai. Faci asta la orice oră din zi sau din noapte, căci nu mai ești condiționat/ă de programul recepției dintr-un salon. Ai confirmarea primită imediat și când te prezinți la salon trebuie doar să arăți programarea făcută online.

Acum și pe viitor, digitalizarea este de bază

Dacă încă nu ai trecut în online cu efectuarea de programări la saloane și nu numai, ai face bine să te obișnuiești astfel. Acesta este viitorul. Și nu se poate spune că ai compromisuri de făcut, de vreme ce online este mai simplu, mai rapid și mai eficient să te programezi.

Stailer practic înscrie și ceea ce ține de alegerea serviciilor de hair and beauty în rândul tendințelor moderne. Adică te ajută să ții pasul cu vremurile actuale. Acum încă mai ai opțiunea de a te programa online sau telefonic însă în curând online-ul va fi singura cale.

Stailer poate fi accesat de toți cei care înțeleg că online pot să își rezolve rapid nevoia de a căuta și a se programa la un salon. Pentru a seta o programare trebuie doar să introduci data și ora când vei dori programarea, orașul și tipul de serviciu. Saloanele disponibile îți sunt afișate imediat după.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.