snick ambalaje

Nu stii de unde sa comanzi ambalaje de unica folosinta? Citeste mai multe aici

Ambalajele de unica folosinta sunt standarul actual. Le foloseste toata lumea, dar mai ales prestatorii de servicii din nisa Horeca. Practic, acolo unde nu observam astfel de ambalaje folosite, intram la banuieli. Din punct de vedere al clientului, publicului consumator, cei care nu respecta acest standard sunt, posibil, cei care ar incerca sa isi mareasca profitul prin compromiterea calitatii.

Poate ca intr-o oarecare masura ne gandim ca nu are cum sa afecteze in vreun fel tipul de ambalaj folosit. Ei bine, cand acesta ajunge rupt, deteriorat sunt orice forma, ne dam seama de fapt cat de mult conteaza sa pastram calitatea servirii. Pentru cei interesati de produse de calitate, la preturi bune, Snick Ambalaje este o recomandare. Vorbim despre unul din furnizorii de nisa despre care putem afla mai multe si din surse online – citeste mai multe aici.

De ce sa comanzi de la Snick Ambalaje

Este unul din furnizorii care se lauda cu una din cele mai impresionante game de produse. Cand spunem impresionanta, este cu adevarat. Asta pentru ca este si diversa si cu stoc imediat disponibil. Imagineza-ti, aproape orice din gama de ambalaje, este disponibil aici. De la ambalajele specifice pentru rotiserii pana la cele pentru restaurante sau cafenele, de la cele pentru street food la orice tip de fast food. In tiraje mici, acestea pot fi si personalizate, astfel incat doritorii sa isi faca si un soi de promovare prin aceasta alegere.

Pot fi alese caserole, meniuri, tacamuri, paletine, pahare, forme de copt, hartie de ambalat si cate si mai cate sortimente. Toate acestea au insa un punct comun si anume respecta regula de baza, sunt realizate din materiale biodegradabile. Sunt selectate din randul celor care tin cont de standardele actuale. Sunt realizate fie din hartie, carton, PLA, trestie de zahar, printre altele.

De asemenea, acest furnizor are oferte destul de tentante, in sensul ca pot fi aplicate reduceri in functie de valoarea comenzii sau de cantitatea de produs cumparata. Din pagina oficiala pot fi efectuate astfel de comenzi si la fiecare produs in parte sunt notate ofertele. Spre exemplu, la comenzi bulk sau palet pot fi aplicate reduceri de 3, respectiv 5%. In plus, in functie de valoarea totala a comenzii cumparatorul poate obtine o reducere de pret, aplicata la comanda actuala sau la cea viitoare. In functie de pragul atins, pot fi astfel obtinute reduceri de pana la 10%.

Testati mai intai de toate

Pentru cei care nu au mai comandat de la acest furnizor, poate fi spulberata orice urma de indoiala cu privire la calitatea produselor. In acest sens, va fi comandata sacosa cu mostre. Este gratuita si permite oricui sa testeze mai intai de toate orice tip de produs din gama Snick Ambalaje. Detalii sunt si in pagina oficiala.

Nu subestimati aceste produse. Sunt prima impresie pe care un client si-o face cu privire la produsele comandate si servite.

Contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *