birou mic

Oaza ta de liniste intr-un birou

Multi dintre noi suntem abseorbiti atunci cand vine vorba de sarcicile pe care le realizam la birou, incat suntem presati de deadline-uri si incercam sa ne concentram toata atentia pe finalizarea lucrurilor, incat acestea sa fie finalizate la timp.

De aceea multi dintro noi, care lucram la birou, ne luam acasa dosare si rapoarte, pe care le finalizam in cele din urma chiar in propriul living sau in pat. Dar cum ar fi sa ai mica ta oaza de liniste intr-un birou doar al tau, care sa fie parte din personalitatea ta si in care sa te regasesti, astfel incat sa poti finaliza cu succes activitatile zilnice.

Oaza ta de liniste intr-un birou

Daca detii o debara in apartament sau casa si nu i-ai gasit inca nici o intrebuintare, in afara de aceea de a servi drept suport pentru zarzavaturile de iarna, incearca sa o modernizezi si sa obtii propriul tau locusor de munca. Astfel, tot ce ai nevoie sunt: var valabil, rafturi metalice, cosulete din paie, un scaun, o perdea si cateva articole decoratie. Incepe prin a curata si igieniza peretii, pune-le un pic de culoare (alege o culoare care sa te faca sa te simti calm si linistit, o culoare care sa te reprezinte), dupa care cu ajutorul unei bormasine monteaza rafturile metalice pe care pui acele cosulete de paie sau de plastic in care poti depozita miile de rapoarte si hartii de la birou, incat sa nu le pierzi niciodata. Continua apoi cu acele elemente decorative, in care 2-3 suporturi pentru pixuri, carnetele sau cateva fotografii cu tine si familia sau prietenii te fac sa te simti mai degajat.

Nu uita nici de o lampa de birou. Alege una mai colorata incat sa dai mai multa vitalitate spatiului tau. Pentru a finaliza oaza ta de liniste alege o perdea in nuanta deschisa care poate acoperi intreg spatiul destinat lucrului, incat atunci cand te relaxezi si vrei sa uiti de munca, nu vei fi atras de birou. Alege si un scaun confortabil, pentru a nu-ti supune coloana durerilor de spate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *