Palariile de vara

Cand avem parte de caldura istovitoare in lunile de vara este necesar sa stim ce sa purtam si mai ales, cum sa ne ferim de razele puternice ale soarelui. Pentru a ne proteja mai bine de razele solare si pentru a evita procesul de imbatranire al pielii noastre este recomandat sa putam palarii pe timp de vara, un accesoriu chic si util in acelasi timp.

Palariile cu borurui largi sunt utile pentru a ne proteja ochii de razele solare si de asemenea, sunt utile pentru a ne face sa aratam mult mai bine pe timp de vara. Desi nu au mai fost folosite de ceva timp, palariile reprezinta astazi niste accesorii care sunt aproape nelipsite din grderoba unei femei. Ochelarii de soare pot fi de asemenea inlocuiti cu aceste palarii de vara care ne ajuta si pentru a ne proteja parul daca este prea mult expus razelor solare exista riscul ca acesta sa se degradeze.

Palariile de vara pot fi combinate cu diferite tinute si ne pot pune in evidenta trasaturile fetei. Chiar daca au o tenta masculina, palariile dau intotdeauna un aspect boem atunci cand sunt purtate zilnic, iar cele de vara, cu borurile largi sunt specific feminine si ne ajuta in orice situatie atunci cand vine vorba de caldura de afara si mai ales in momentul in care mergem la plaja deoarece reusim sa fim atat feminine, cat si protejate de razele solare.

Asadar, pentru a avea un look chic si pentru a arata din ce in ce mai bine la plaja si nu numai, plariile sunt indispenasabile din garderaoba femeilor. Pentru o tinuta monotona, putem alege cu usurinta o palarie care ne va salva tinuta si ne va face sa aratam mult mai bine prin simplul fapt ca ne putem folosi si de esarfe pentru a le accesoriza in cazul in care tinta noastra este una simpla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *