pantofi de nunta

Pantofi de nunta luati de la boutique

Nunta este cel ami importnat evenimnet din viata unei femei si prin urmare aceasta trebuie sa arate si sa se simta cat se poate de natural, de bine si de perfect, pentru ca o data in viata se marita si poarta o rochie de mireasa.

Rochia de mireasa, tortul si invitatiile nu sunt totul cand vine vorba de nunta, iar pregatirile inainte de nunta inseamna si multe vizite la magazine cu haine si la boutique-uri in cautarea celor mai comode perechi de incaltari.

Cu siguranta romanii au facut o traditie ca in ziua nuntii mireasa sa aiba cel putin doua perechi de pantofi de nunta, una pentru zi si alta pentru noapte, astfel incat mai jos va prezentam 3 trucuri importante pentru a gasi pantofii cei mai siguri pentru nunta.

  1. sincronizeaza look-ul. Atunci cand ai ales deja o rochie de mireasa cu multe elemente si accesorii pe ea trebuie sa stii ca un pantof simplu va evidentia aspectul si culoarea rochiei, iar un pantof prea sclipitor va contura simplitatea rochiei tale. Este important sa imbini mai multe nuante ale aceleiasi culori pentru mai mult farmec si culoare.
  2. inaltimea miresei. Pantoful este cel care evidentiaza inaltimea unei femei, in modalitatea de a parea de inaltime potrivita cu mirele. Un toc prea inalt poate fi destul de inconfortabil, iar un toc prea jos s-ar putea sa nu creeze cea mai buna imagine a miresei.
  3. ganduri confortabile. Nimeni nu isi doreste pantofi care sa faca picioarele sa sufere, sa creeze besici si inposibilitatea de a merge. Cum este ca in timpul cununiei sa te gandesti cat de rau te dor picioarele si sa nu poti face nimic in aceasta privinta? Destul de incomod. Nu iti trebuie decat o proba de 30 d secunde intr-un boutique cu pantofi pentru a descoperi cea mai comoda si frumoasa pereche de pantofi pentru nunta care te asteapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *