Personajele Mii din Nintendo iau viata

N3DS_TomodachiLife_BoxArtNintendo a anuntat ca va aduce seria Japoneza Tomodachi peste tarmurile vestice cu Tomodachi Life, un simulator care foloseste personaje MIii personalizate pentru a dezvolta unele povesti ciudate si hilare.

Tomodachi Life iti permite sa-ti personalizezi locuitorii orasului tau, producand personaje Mii pentru ele, incluzand trasaturi, precum vocea si personalitatea. De la acel punct, vor avea viata lor, bazata pe cum i-ai definit si vor interactiona cu alte personaje Mii. Apoi vei avansa in poveste explorandu-le insula si ajutandu-i sa-si rezolve problemele, sa capturezi si sa distribui poze cu exploatarile lor. Personajele tale Mii pot intra de asemenea in contact cu personaje Mii celebre. Nintendo a anuntat ca artista si cantareata Christina Aguilera va fi disponibila la lansare intr-o forma de personaj Mii. Vice Presedintele de Marketing de la Nintendo din America, Scott Moffitt a spus intr-un anunt :

Fanii Nintendo sunt familiarizati cu personajele Mii, dar acum vin la viata in moduri in care nu au mai fost pana acum, cu propriile vieti, interese si personalitati. Personalizarea si modul de joc deschis, sunt doua trenduri majore din jocurile video ce se folosesc in anul 2014, iar Tomodachi Life furnizeaza o experienta distractiva si creativa care te face sa vrei sa-i vizitezi din nou si din nou, din cauza ca intotdeauna se intampla ceva interesant.

Tomodachi Life va fi disponibil exclusiv pentru Nintendo 3DS si Nintendo 2DS, de pe 6 Iunie, avand un pret de 35 de $. Acest joc pare foarte distractiv pentru fanii consolelor Nintendo, avand in vedere ca acele personaje Mii nu au fost prea utilizate in jocurile din intermediul Nintendo, iar acum vor avea propria lor viata, vor actiona singuri si ii veti putea ajuta de-a lungul vietii lor. 

Pentru toti iubitorii de console Nintendo, Tomodachi Life va fi jocul potrivit sa iasa din monotonia cotidiana si sa controleze viata unor mici personaje Mii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *