PlanetsCube un joc inovativ pe Kickstarter

5392524e5c5d68722d13dd716d775a53_largePlanets³ este un RPG 3D Open-World Voxel-Based.

Imaginat de iubitori de jocuri video, Planets³ combina senzatia uimitoare de RPG cu placerea de a construi si libertatea fara limite de a cutreiera intr-un univers 3D. Povestea complicata si nemaipomenitul design bazat pe voxel ofera oportunitati pentru actiune intensa si creativitate nelimitata. Acest joc a fost facut sa promoveze gameplay-ul multi-player, pentru a imparti distractia cu prietenii.

Zvonurile spun ca extraterestrii care arata ca oamenii, s-au prabusit pe planeta noastra cativa ani in urma. Ce s-a intamplat? De unde sunt acestia? Unde s-au prabusit? Au ramas supravietuitorii?

Pentru a descoperi raspunsul la aceste intrebari, jucatorii vor trebui sa rezolve un numar de mistere si sa-si construiasca propria lume mica, inainte de a se extinde in univers. Multe aventuri ii asteapta si vor gasi o multime de ajutor si inamici de-a lungul aventurilor. De vreme ce progreseaza, vor fi capabili sa creasca nivelul caracterului lor pentru a avea mai multa si mai multa libertate, pana cand pot cutreiera universul in propria nava, care apropo, este posibil sa fie construita de ei.

Cine spune ca pamantul e rotund?

Aventurile lui PlanetsCube au loc intr-un univers facut in totalitate de caramizi de 25 de cm cubi, avand denumirea de voxeli. Fiecare planeta reprezinda mii de miliarde de caramizi. Aceste caramizi pot fi combinate intr-o varietate de moduri pentru a construi obiecte minunate si elemente din natura de toate formele si dimensiunile.

Liber sa cutreieri

In aceasta lume complet deschisa, libertatea este cheia. Cu toate imprejurimile care pot fi modulate, distruse si recreate dupa cum vrei, singura limita din PlanetsCube este propria imaginatie. Dar aceasta libertate vine cu propriul set de provocari. De exemplu, pentru a ne parasi planeta sa vizitezi universul, jucatorii trebuie sa deblocheze propria nava spatiala, sau s-o construiasca ei insasi. Pentru a reusi acest lucru o sa ai nevoie de bastinasi pentru a stapani sistemul de constructie si a invata noi skilluri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *