Prima zi de scoala dupa vacanta

Exista foarte putini copii care asteapta inceperea scolii dupa vacanta. Acest lucru este lesne de inteles pentru ca in timpul vacantei copii renunta la vechile obiceiuri pe care le aveau in timpul scolii. Mai exact copii nu se mai trezesc dimineata, stau mai mult pe afara la joaca si ceea ce este mai important, nu au teme de facut in fiecare zi.

Cand incepe scoala obiceiurile copilului se vor schimba si isi va face altele noi. De asemenea, parintii vor avea si ei  parte de cateva schimbari pentru ca de acum va trebui sa acorde mai multa importanta cuvantului. Iata ce va trebui sa faca parintii atunci cand copii incep scoala:

In primul rand, va trebui sa va treziti mai dimineata. Daca pana acum te trezeai cu 10 minute inaitne sa iesi din casa, acum trebuie sa o faci mai repede pentu ca vei avea de pregatiti pachetul tau pentru serviciu, pe cel al copilului, sa te imbraci pe tine, sa imbraci copilul si inainte sa ajungi tu la serviciu sa il duci pe cel mic.

De asemenea, daca in vacanta erai neglijenta in ceea ce priveste tinuta si igiena copilului, de acum trebuie sa ai grija la felul in care copilul pleaca de acasa. va trebui sa ai grija ca hainutele ssa ii fie curate si calcate in fiecare zi, sa ii faci baie si sa renunti la slapi sau sandale. De acum va trebui sa ii dai copilului pantofi si alte lucruri.

Cu siguranta ai uitat deja ca trebuie sa mai faci si teme cu copilul tau. Ei bine, pentru ca a inceput scoala micutul va avea noi lectii si teme de care trebuie sa te ocupi. Nu spune nimeni ca trebuie sa ii faci tu temele insa este esential sa il ajuti si sa il controlezi. Altminteri este posibil ca dragul tau copil sa mearga cu temele facute gresit la scoala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *