Primele semne ale flirtului

A flirta este o adevarata arta si daca te gandesti ca nu esti o persoana care flirteaza, te inseli cu siguranta. Unii nu stiu cum sa flirteze si poate chiar le este frica sa recunoasca asta, in schimb pentru altii vine ca a doua natura si sunt chiar mandri de asta. Daca nu ai nici cea mai mica idee de unde sa incepi, trebuie sa iei atitudine si sa observi ceea ce se intampla in jurul tau. Cateva semne ale flirtului si cateva idei de baza sunt prezentate in continuare. Desi foarte subtile pentru marea majoritate, cunoasterea semnelor ca o femeie sau un barbat flirteaza necesita antrenament si experienta.

In general, pentru barbati sunt doua semne principale care semnaleaza flirtul. Primul este postura corpului. Daca esti interesata de baiatul/barbatul cu care vorbesti si acesta se apleaca spre tine, atunci e un semn bun! Se uita insistent spre tine, desi te afli in capatul celalalt al camerei? Daca de fiecare data vi se intalnesc privirile, atunci cu siguranta prezinti interes pentru el. Al doilea aspect care denota interesul barbatului sunt complimentele pe care ti le face. Daca ati ajuns sa discutati si te complimenteaza mai mult decat necesar, este cu siguranta un semn de flirt. Daca se plimba prin fata ta numai pentru a-ti atrage atentia sau cauta tot timpul ocazia sa inceapa o discutie cu tine, e un semn de flirt. Daca totusi sta in natura lui sa flirteze vei observa asta, mai ales daca stand la masa cu tine are contact vizual cu femeia de la o masa alaturata.

In cazul fetelor/femeilor care flirteaza, atitudinea pe care o adopta le da de gol. Daca la o petrecere stau si par ca se distreaza in compania prietenelor dar pe de alta parte iti arunca priviri „criminale”, inseamna ca asteapta sa „spargi gheata”. Daca iti zambeste nu inseamna neaparat ca te si place, dar cu siguranta ai adunat cateva puncte in favoarea ta. Trebuie sa fii atent si la limbajul corporal, totusi nu te holba insistent la silueta ei perfecta in forma de clepsidra, intrucat totul se va termina inainte de a incepe. Isi trece mana prin par mai des cand vorbeste cu tine? Inseamna ca te invita sa flirtati efectiv. Poate sa se apropie mai mult de tine in timp ce purtati o conversatie, pare interesata de hobbyurile tale si iti pune multe intrebari despre tine, eventual te si complimenteaza. Trebuie sa fii un fin observator pentru a constientiza orice mic detaliu sau indiciu care sa te puna pe calea cea buna. Poti sa iti gasesti chiar dragostea, sau poti incepe o frumoasa relatie de prietenie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *