stailer

Programări la coafor și frizerii le poți face prin intermediul platformei Stailer

Rezervările locului la salonul de înfrumusețare dorit sunt acum mult mai rapide și mai simple de efectuat. Dacă până acum îți era greu să găsești timp liber pentru a suna la recepția salonului, află că programările pot fi făcute și în mediul online. Mii de saloane și hairstyliști te așteaptă să te programezi în 41 de orașe din România! Alege să faci programări la coafoare și frizerii prin intermediul platformei Stailer!

Stailer este o modalitate relativ nouă de a te programa la saloanele de înfrumusețare. Ai nevoie doar de un laptop sau un calculator cu o bună conexiune la internet. De asemenea, poți alege și calea aplicației mobile care face același lucru. Aceasta poate fi descărcată pe telefon sau pe tabletă, din magazinele digitale corespunzătoare sistemului de operare. O poți găsi pe App Store, Google Play și App Gallery. 

Simplu și rapid poți face programări la peste 1000 de saloane din România. În 41 de orașe este disponibilă această modalitate, așadar poți începe să cauți orașul în care vrei să te programezi sau în cel în care locuiești. Ai nevoie de rezervarea unui loc la un salon coafura Alba Iulia? Caută pe site sau pe aplicație orașul, apoi serviciul de care ai nevoie și imediat te poți programa. 

Consultă catalogul cu inspirație și alege serviciul potrivit pentru tine!

Catalogul cu inspirație este o secțiune de pe site unde poți vedea fotografii cu serviciile prestate de hairstyliști înscriși pe stailer.ro. Fotografiile îți oferă posibilitatea de a te programa fix pe serviciul respectiv, dacă acesta se potrivește cu nevoile tale. Ai la dispoziție fotografii cu stiluri noi de manichiură și pedichiură, coafuri diferite, culori noi în materie de păr, modalități de lucru excelente sau tratamente. 

Dacă unul dintre acele lookuri sau servicii ți se potrivesc, apasă click pe cel pe care îl dorești, apoi folosește butonul „Rezervă”. La fiecare fotografie ai la dispoziție numele hairstylistului, prețul serviciului, locația și numele salonului unde se prestează serviciul respectiv. 

În plus, poți solicita păreri ale clienților prin apăsarea butonului „Share”. În acest fel vei putea întreba alți prieteni dacă recomandă sau nu serviciu sau un hairstylist ales. 

Ai toate detaliile la dispoziție pentru a opta pentru un salon!

Pe aplicația și platforma Stailer găsești toate detaliile de care ai nevoie pentru a alege un hairstylist sau un salon. În dreptul fiecărui rezultat ai la dispoziție informații referitoare la preț, la zona în care se află salonul, cât durează serviciul dorit, programul general al salonului, fotografii cu lucrări ale hairstyliștilor, cât și cu interiorul salonului și recenzii ale clienților. Ai informatii extra aici

Oricare ar fi serviciul la care dorești să apelezi, Stailer îți oferă toate aceste informații pe care le poți utiliza în favoarea ta. Ai posibilitatea de a compara prețurile, stilurile de lucru ale hairstyliștilor, intervalul orar în care funcționează salonul și multe altele. 

Programările se fac foarte rapid, simplu și de către oricine. De asemenea, poți anula o programare dacă aceasta nu se mai potrivește cu programul tău. 

 

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *