Promoveaza Continutul in 4 Pasi

content-promotion-inbound-marketingIn principiu acest articol se bazeaza pe promovarea continutului. Care ar fi interesul in care tu faci un articol iar continutul tau trece neobservat si nu realizeaza nici un impact asupra cititorilor. De ce s-ar mai obosi cineva sa-ti citeasca pagina de internet ?

Daca vrei ca, continutul tau sa faca un impact, condu traficul pe pagina de internet, iar pentru acest lucru trebuia sa ai o strategie de promovare a continutului. Acest lucru e la fel de important ca si creearea de continut, continutul remarcabil pe care nu-l citeste nimeni nu numai ca nu are nici o valoare, dar este si o pierdere de timp si continut.

1.Foloseste Social Media

Social Media este valoroasa pentru ca iti permite sa administrezi conexiunea dintre toti fanii si followerii tai. Poate creste expunerea si poate contribui la autoritatea brandului tau.

Cu atat mai mult, semnalele sociale precum Like-urile sau Share-urile au fost confirmate afectand SEO.

2. Dirijeaza mai departe

Constructia si mentinerea unor relatii mutuale si benefice cu influentatorii cheie in intdustrie ar trebui sa fie o prioritate.

Daca poti sa ajungi sa fii respectat de experti de website-uri pentru a-ti publica, distribui sau promova continutul, iti va creste expunerea brandului.

3.Concentreaza-te pe relatii publice

La fel de mult ca relatiile mutuale cu expertii, relatiile cu publcul pot creste traficul si sa iti duca mai departe mesajul brandului. Conducand cu continut de inalta calitate, eforturile tale de a relationa cu publicul te vor ajuta foarte mult.

4. Foloseste reclama platita

Promovandu-ti continutul in mod organic este foarte important, dar campaniile de reclame platite sunt si ele critice in strategia ta SEO.

Plata pentru promovarea continutului este o unealta foarte buna pentru a-ti face continutul vazut de audienta potrivita si imbunatatirea prezentei online. Indiferent daca e publicitate ce tine de display, pay-per-click sau orice alta forma, reclamele platite iti permit sa iti conduci continutul catre audienta ideala.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *