punga nunta

Pungile de nunta, un motiv in plus sa fii atent la detalii

Pungile de nunta sunt realmente parte din categoria de accesorii, de detalii. Cu toate acestea, nu au cum sa fie ignorate, mai cu seama pentru ca sunt parte din nunta, prezentate ca atare. Au si un rol practic, deci cu atat mai mult merita o atentie aparte si grija atunci cand sunt alese.

Nu pare sa fie cea mai dificila misiune alegerea unor pungi de acest gen. Cu toate acestea, cand intentia este aceea de a alege ce este in trend cu siguranta ca te va interesa subiectul pungi nunta 2018. Iata si un mic ghid al detaliilor ce conteaza aici:

Pungi rezistente

In primul rand, ai nevoie de calitate, un aspect absolut. Sa na gandim ca vei folosi pungile pentru diverse cadouri sau pentru deserturi si le ve inmana invitatilor tai. Acestea trebuie sa fie suficient de rezistente pentru a nu avea probleme. Spre exemplu alegi tipul de punga ca si rezistenta in functie de ceea ce vei plasa in interior. Sa aiba barete rezistente si o intaritura pe fundul pungii, in interior, un carton de regula, sunt primele aspecte de interes.

Pungi personalizate

Nu poti sa alegi orice tip de punga, de vreme ce intentia ta este sa faci din aceste accesorii ceva tematic si parte din decorul nuntii. Asadar, poti merge pe varianta personalizata. Aici se pot include imprimeuri variate, de la numele mirilor si data nuntii pana la un text de multumire si simboluri ale evenimentului – inima, inele, doua siluete de miri etc.

In cazul in care doresti sa le achizitionezi deja gata imprimate poti merge totusi pe varianta unui design special. La invitatiedenunta.ro poti gasi spre exemplu pungi colorate, cele cu text de multumire in mai multe limbi, cu motive florale, cu miri imbratisati etc.

Un stil clasic sau modern?

Oamenii se asteapta ca in cadrul unei nunti sa observe aceleasi lucruri, intrucat evenimentele de acest gen sunt o insiruire de actiuni ce nu pot fi schimbate. Insa marea ta sansa de a avea o nunta memorabila se refera intocmai la ideea de alege altceva, inedit, cel putin la partea de decor. Spre exemplu daca clasica punga de nunta are doua barete si este de o forma standard, tu poti alege pe cea cu inchidere in snur, mai eleganta ca tipar si care de altfel creeaza si o nota de mister despre care este continutul acesteia.

Carton mai gros, textura lucioasa sunt detalii ce pot contribui de asemenea la un look deosebit.

Nota finala

De vreme ce ai gandit ca pungile de nunta sa nu fie alese la intamplare, sa fie de fapt tot o reprezentare a tematicii nuntii, prefera sa tii cont de detalii pana la capat. Nu te ghida neaparat dupa pret pentru ca nu intotdeauna ceva ieftin e de proasta calitate, cum ceva scump nu inseamna automat ca este si de calitate inalta.

O sugestie si loc de inspiratie, ba chiar pentru achizitii este invitatiedenunta.ro acolo unde gasesti modele diverse si preturi pe masura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *