Rezista cu brio problemelor

Schimba planul

Daca ai incercat pentru o perioada mai lunga de timp sa faci lucrurile sa mearga, de cat mai multe ori, si de fiecare data te-ai trezit dand gres, poate ca ar trebui sa incerci ceva nou. Nu spun ca ar trebui sa renunti la visele tale de demult; oricum, cateodata lucrurile nu vor merge pentru ca sunt menite sa nu mearga.

Inceteaza sa mai incerci sa repari aerul conditionat cu niste guma de mestecat si cu lipici. Schimba-ti strategia. Inceteaza sa mai fortezi nota incercand tactici gresite. Exista un motiv pentru care respectivele lucruri nu merg.

Mediteaza

Stiu ca va suna super spiritual, insa indiferent de ceea ce crezi tu, inca iti poti face timp sa-tmi modelezi modul obisnuit de a gandi asupra lucrurilor din viata ta. Poate ca pentru tine asta inseamna a medita, sau chiar poate a te ruga. Poate ca modul cel mai potrivit pentru tine este de a-ti face timp sa iti relaxezi mintea si odata cu ea si toate gandurile pe care le ai.

Intra in contact cu partea ta spirituala. Vorbeste cu oceanul atunci cand faci surf. Vorbeste cu muntele atunci cand skiezi. O pace interioara tinde sa vina odata cu spiritualitatea si meditatia.

Fii rabdator

Ceea ce asteptam nu este nici pe departe la fel de important ca ceea ce se intampla cu noi atunci cand asteptam deoarece cateodata ceea ce suntem si ceea ce invatam in procesul de asteptare este exact ceea ce ne arata calea spre o viata linistita.

Gandeste-te la asta: cu totii asteptam cate ceva-un nou job, un suflet pereche, un telefon de la cineva, o alta sansa. Poate ca, asteptand ceva, nu suntem suficient de pregatiti pentru acel ceva. Asteptarea nu este o pedeapsa; este o perioada de pregatire.

Fii pozitiv, chiar si atunci cand nu te simti asa

Daca vei continua prin a-ti spune tie insati, sau altora, ca te simti cam mediocru sau ca ai parte de o zi mai urata, ei bine, exact acest tip de zi vei avea. Exista o adevarata putere si forta in ganduri si vorbe.

Ceea ce vei sustine, aceea vei fi, sau mai bine zis asa vei fi. Indiferent daca vei avea parte de succes sau de esec, acest lucru este determinat in mintea ta cu mult inainte ca situatia in sine sa se produca. Schimba-ti asadar gandurile, si viata ta le va urma intocmai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *