S-au vandut 10,000 de bilete pentru turneul international de Dota 2

the-international-2014Valve a vandut in total aproximativ 10,000 de bilete pentru campionatul international de Dota 2, organizat in acest an, dupa cum a confirmat compania.

Doug Lombardi de la Valve a vorbit cu Rod „Slasher” Breslau de la onGamers si i-a spus ca tichetele au fost vandute la chiar o ora dupa ce au fost scoase la vanzare. Biletele deja au aparut pe eBay la preturi de 500 de dolari. Key Arena nu a putut confirma daca va fi pusa la vanzare o alta serie de bilete.

Evenimentul care va tine 4 zile, va avea loc incepand de pe data de 19 Iulie 2014 in faimoasa Key Arena din Seattle. Bieletele au inceput sa se vanda de pe 4 Aprilie, Vineri, iar pretul unui bilet pentru toate cele 4 zile ale evenimentului incepand de la 99 de dolari, 200 de dolari pe scaune, iar un bilet VIP ar ajunge pana la pretul de 500 de dolari.

11 Echipe se vor intrece in turneul de anul acesta, cu 4 calificari regionale avand loc de pe 12 Mai pana pe data de 25 Mai. Impreuna cu echipele invitate, castigatorii fiecaror calificari regionale isi vor asigura un loc garantat in finale, si cei 4 care vor ramane se vor intrece pentru ultimul loc in turneu. Anul trecut, premiul a ajuns la 2.8 milioane de dolari.

Anul trecut sezonul 3 din Campionatul mondial de League of Legends, au fost bilete vandute in aceiasi maniera, intr-o ora, pentru stadionul echipei Los Angeles Lakers, Staples Center.

Se pare ca gaming-ul devine tot mai important pe zi ce trece pe piata mondiala, iar de la an la an aparand tot mai multe evenimente ce au legatura cu jocurile. De aceea, premiile sunt tot mai mari, iar multi jucatori profesionisti pot in sfarsit sa isi castige existenta din jocurile video.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai o echipa de Dota 2, care sa se descurce la nivel profesionist in turnee si sa fie demna de luat in seama, iar in scurt timp vei avea o multime de bani din jocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *