Scriitorii din online

ScriitorEditeaza pe cat de mult scrii

Editarea este o super putere care poate transforma carbunii in diamante. Majoritatea oamenilor se folosesc de continut pentru a lopata carbuni. Nu incurca editarea cu dovada lecturii. Editarea este locul in care iti iei munca deoparte intr-un blender, rearanjezi, rescrii si regandesti totul. Totul. La un minim, trebuie sa editezi pentru :

  • Detalierea. Nimic nu va ucide atentia mai repede, decat excesul de cuvinte. CA acestea. De exemplu.
  • Confuzia. Cititorii ar putea sa nu aiba Romana ca prima limba. S-ar putea sa aiba dificultati sa inteleaga. Nu ii face sa se gandeasca mai mult decat trebuie s-o faca.
  • Previzibilitatea. Daca cineva potate sa ghiceasca urmatoarea propozitie, atunci cand o citeste pe cea anterioara, te descurci destul de bine. Evita cliseele, adauga stralucire.

Eu personal, petrec de 2-3 x mai mult timp editand, decat o fac scriind. Acest lucru face diferenta.

Construieste o platforma

Daca esti in cautarea unei audiente, nu dureaza prea mult sa realizezi ca, cei faimosi primesc cea mai mare atentie. Greseala este sa-ti asumi ca acest lucru te va aduce in fata esecului. Trebuie sa devii doar putin mai faimos.

Este lent la inceput, unde majoritatea oamenilor renunta. De exemplu, scrisul meu nu a facut nimic 4 luni, insa mai tarziu in acel an, am avut milioane de cititori. Scrie in mod continuu si testeaza tot ceea la care te poti gandi.

Pentru a castiga pe termen lung, platforma ta trebuie eficient sa transforme cititorii in followeri. Uita de like-uri si tweet-uri, tu urmaresti followerii. Daca scrii ceva si nu incurajeaza clar oamenii sa te urmareasca, joci jocul gresit.

Unii cititori ar putea gasi acest lucru putin murdar. Din pacate, este si modul in care oamenii muncesc. Trebuie sa apelezi la natura lor inainte sa ii castigi cu scrisul tau. De altfel, nimeni nu va sti ce ii lipseste.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *