Semne de flirt

Glumeste destul de mult despre sex

Asta este o tactica de flirt cam ciudata. Prea mult continut sexual este atat de ciudat, insa daca el este jucaus si te face sa razi la glumele lui cu doua intelesuri, incearca doar sa vada daca esti in regula cu gandul legat de el si de sex, intr-o singura propozitie, poate candva, poate impreuna diseara?

Ranjeste, insa nu o face intr-un mod tocmai politicos, cum face toata lumea cand vrea sa impresioneze

Cateodata oamenii zambesc doar pentru ca sunt prietenosi. Insa daca el chiar ranjeste la povestile si la glumele tale, asta inseamna ca el este total interesat de tine si de aceea zambeste si ranjeste la tot ceea ce ii spui. Daca zambeste si da din cap politicos, atunci inseamna ca nu vrea sa recunoasca de fapt cat de plictisit este de ceea ce spui.

Iti face cu ochiul

A face cuiva cu ochiul inseamna tot timpul, dar tot timpul un semn de flirt. Singura data cand facutul cu ochiul nu inseamna flirt este atunci cand cineva este chiar nepriceput la clipitul din ochi.

Se da peste cap sa faca ceva dragut pentru tine

A-ti cumpara o bautura la bar este un lucru, insa daca iti si ofera un drum cu masina personala acasa sau sugereaza ca voi doi sa studiati impreuna pentru un examen, sau vine pe la tine la apartament sa-ti fixeze capul de la dus pe langa care se scurge apa si de care i-ai mentionat, atunci mai mult ca sigur se asigura ca voi foi va veti mai vedea de cateva ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *