Sfaturi pentru o imagine pozitiva

Imagine pozitivaO imagine negativa a ta poate rezulta dintr-un numar de lucruri diferite din viata ta. Ceea ce a cauzat esecul nu este la fel de important ca a te concentra cum sa repari acest lucru. Gandeste-te astfel. De unde ai venit nu este atat de important fata de unde te indrepti. Sunt cateva moduri diferit de a incepe sa-ti repari o imagine negativa.

Afirmatii

Afirmatiile sunt poate cele mai comune folosite unelte pentru a face schimbari in vietile noastre. Se spune ca daca te minti destul de mult, eventual vei incepe sa crezi acea minciuna. Imaginea negativa pe care ti-ai dezvoltat-o este in mare un biprodus a ceva ce ti-ai spus din nou si din nou. Totusi are sens, ca acelasi lucru poate fi facut pentru crearea unei imagini noi pozitive.

Vizualizare

O varietate mare de oameni de la atleti pana la oratori profesionisti au utilizat vizualizarea pentru a imbunatati performanta. Una din lucrurile frumoase despre creierele noastre este ca nu putem distinge intre experiente care sunt imaginate viu, si cele care se intampla cu adevarat. Ati avut vreodata un vis si cateva zile mai tarziu nu ti-ai putut da seama daca a fost sau nu ceva care s-a intamplat? Acesta este lucrul care s-a intamplat in procesul de vizualizare. Avand control constient asupra imaginilor mentale pe care le faci iti ofera puterea asupra rezultatului care se intampla in viata ta. Secretul in a folosi vizualizarea cu succes este o repetitie. Vizualizand o noua imagine pe o baza zilnica, mintea ta o va accepta eventual ca realitate.

Filmele mintii

Avand in vedere ritmul rapid in care este produsa noua tehnologie, oamenii gasesc modalitati noi inovative de a combina vizualizarea si afirmatiile. Filmele mintii sunt o tehnica excelenta pentru a face acest lucru. Conceptul unui film al mintii este simplu, prima data produci o lista de afirmatii pentru toate lucrurile pe care le vrei in viata si apoi sa gasesti imagini pentru toate acestea.

Blogger: Cezara I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *