stailer

Stailer devine rapid o metodă îndrăgită de a-ți face programări la salon

Să suni la salon primind refuzuri sau programări peste săptămâni, poate fi un calvar. În special când se apropie sărbătorile importante, femeile știu că urmează bătălii pe locuri mai ceva ca-n “Game of Thrones”. Ca să prinzi și tu un loc pe tronul unui salon trebuie să dai telefoane cu cel puțin o lună înainte.

Dacă te-ai trezit pe ultima sută de metri că poate ți-ar prinde bine o manichiură fresh, în temă cu sărbătoarea, n-ai decât să ți-o faci singură, fiindcă la salonul pe care-l știi tu n-ai șanse să mergi. Dacă tot vine Paștele și n-ai timp de nimic, nu e cazul să recurgi la vopseaua de ouă ca o măsură disperată de a-ți colora și unghiile. Desperate times call for desperate measures, de aceea Stailer te ajută să găsești rapid un salon din oraș chiar și în această perioadă solicitantă, pentru ca tu să nu ajungi să-ți lipești abțibilduri cu iepurași pe unghii.

Cum te ajută Stailer

Accesând www.stailer.ro și folosind filtrele de căutare, platforma îți afișează saloanele din oraș ce se pliază pe dorințele tale. Setezi locația, data și ora când ești tu liberă, serviciul dorit și genul, iar apoi rapid ca un iepure primești lista cu disponibilitățile. Platforma este complet gratuită, utilă și este un mod mult mai ușor de a găsi un stilist, vezi detalii aici.

Astfel, dimineața când ai o oră disponibilă, bei rapid cafeaua, îți faci programarea, te prezinți la salon și când te întorci poți face câți cozonaci vrei tu, plămădind cu drag și spor cu o manichiură superbă. Platforma înglobează o mulțime de servicii din domeniul hair & beauty, iar toți stiliștii înscriși aici sunt profesioniști, cu traininguri de specialitate, ce se dezvoltă constant și se mențin în pas cu tendințele și tehnicile actuale ale acestei lumi.

Ce alte beneficii mai are Stailer

Ca să îți faci o programare rapidă nu ai nevoie de cont, însă crearea unuia îți oferă niște avantaje. El îți permite accesul către o agendă modernă, în care tu îți poți gestiona la orice oră din zi și din noapte programările. Dacă intervine ceva inopinat în programul tău și nu mai poți ajunge la salon, poți anula cu ușurință programarea din platformă, fără să dai un telefon.

În cazul în care stilistul întâmpină o problemă, ești la fel anunțată din timp, pentru ca tu să îți poți face cu Stailer o programare altundeva, rapid. Cu toții avem vieți ocupate și tu cu siguranță ești ca o albină ce jonglează zilnic între responsabilitățile job-ului și cele de acasă. Este firesc să mai uiți, de aceea Stailer îți trimite remindere ale programărilor tale din timp, ca tu să fii punctuală de fiecare dată.

Stailer devine best friend-ul tău în materie de programări. Ți-ai pierdut cumpătul astăzi și nu-l mai găsești? Du-te la un salon de pe Stailer pentru un masaj relaxant. Vei uita de stres și nervi cu fiecare frământare a maseuzei. Practic ești și tu plămădită ca un cozonac și ieși de acolo o persoană nouă, cu forțe proaspete.

Intră pe www.stailer.ro să afli mai multe sau scrie un email la support@stailer.ro pentru alte informații în legătură cu platforma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *