Sticlele pentru nunta si farmecul lor

Cand vine vorba de o nunta si organizarea acesteia, fiecare detaliu conteaza. De fapt, fiecare mic detaliu trebuie sa fie edificator pentru tema evenimentului. Ba mai mult decat atat, multi merg pe ideea de a face ca totul sa fie chiar asortat. Ori astfel, de ce nu chiar sticlele pentru nunta sa nu fie si ele pe aceeasi lungime de unda. In astfel de cazuri se pune deci accent pe nevoia de a cumpara sticle potrivite.

Sticlele si tendintele de design ale acestora

Cu siguranta ca orice viitor cuplu de miri doreste sa tina cont de trenduri si sa le urmeze, pentru a avea o nunta de poveste, absolut memorabila. Asa ca nu va fi exclus ca gama de sticle de nunta 2018 sa fie interesul lor maxim. Surprinzator sau nu, desigur ca si aceste elemente au rolul lor, farmecul lor si se aleg din randurile celor mai interesante modele.

Alegere practica

Alegerea sticlelor pentru nunta trebuie sa fie una practica, dar care sa fie bazata si pe un minim de simt estetic, care sa aiba un corespondent. Din punct de vedere practic, selectia trebuie sa se faca in functie de marimea sticlei, dar si de cantitatea de lichid pe care poate sa o contina.

O sticla transparenta scoate in evidenta contrastul intre sticla si lichid. Astfel, devine mai apetisanta si atragatoare ideea de a gusta ce se afla in ea. Dar de asemenea poate fi vorba de mici sticle de ulei de masline oferite drept marturii, ori acest tip de lichid impune ca sticla sa fie opaca.

Forme aparte

Pentru a ies in evidenta, desigur ca sticlele pentru nunta sunt de cele mai multe ori cu forme aparte. Poate fi vorba de sticla clopotel, butoias, camion, pistol si multe altele. Astfel, acestea joaca un rol important in decorul mesei si sunt echivalentul grijii de a include orice mic detaliu in tematica evenimentului.

Daca sunt sticle pentru marturii, de regula acestea sunt de mici dimensiuni insa asta nu trebuie sa va limiteze in ceea ce priveste forma lor. Deci in orice caz, ar fi bine sa se mizeze pe aspectul interesant, cel care de altfel aduce si cele mai multe sanse de a scoate din anonimat si tematica simplismului decorul mesei unde se vor amplasa sticlele cu pricina.

Detalii care fac mari diferente

Inchiderea adica capacul aferent fiecarei sticle poate face, de asemenea, o diferenta la capitolul aspect. Astfel, se poate alege clasicul dop  de pluta sau la fel de bine cel sintetic, inchidere simpla, dop de aluminiu aplicat prin infiletare. In functie si de preferinte si de ce anume se pune in sticla se pare ca se alege si tipul de dop.

Multi merg si pe ideea de a personaliza sticlele in cauza. Asadar, se pot adauga etichete sau biletele atasate, cu  numele mirilor, cu data, initialele acestora, un scurt mesaj de multumesc, daca sticlele sunt menite a fi oferite ca marturii.

De vreme ce se gandeste un plan complex al folosirii acestor tipuri de sticle atunci fara doar si poate ca isi vor indeplini si scopul, de a impresiona si de a fi detalii care uimesc in decorul clasic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *