tigari electronice

Sunt acceptate țigările electronice după 17 martie?

 

Data de 17 martie a fost o data extrem de neplacuta pentru fumatori, in conditiile in care activitatea pe care o iubesc atat de mult a fost interzisa in toate locurile publice. Restaurantele si localurile au luat scrumierele de pe mese iar discutiile contradictorii au inceput sa apara si sa capete un volum urias.

Practic, orice fumator care isi exercita viciul in cluburi, baruri, restaurante, transport in comun, institutii de invatamant sau locuri de joaca pentru copii, poate sa ia amenzi usturatoare.

tigari electronice

Din fericire, exista o portita pentru toti fumatorii, iar aceasta se numeste tigara electronica. Aparuta in urma cu mai bine de 10 ani, tigara electronica a reusit sa castige inimile fumatorilor, oferind aceleasi senzatii ca si o tigara normala, insa intr-un mod mult mai usor acceptat de societate.

Conform legislatiei, daca vrei sa iti satisfaci viciul, poti sa apelezi la placerile unei tigari electronice fara sa fii nevoit sa iesi din spatiul public.

tigari electronice

De ce tigara electronica?

Faptul ca o poti fuma oriunde este, fara doar si poate, un mare avantaj care poate sa convinga orice fumator. Pe langa acesta insa, exista si alte avantaje, cel putin la fel de mari:

– Tigara electronica este mai sanatoasa. Fumand o astfel de tigara obtii o viata mai sanatoasa si mai lunga. Riscurile pe care le implica fumatul electronic sunt inzecit mai mici decat riscurile pe care le implica tigara normala iar pe termen lung, acest lucru se vede;

– Scapi de mirosurile neplacute. Nici macar fumatorilor nu le place mirosul de tigari din haine si din maini. Tigara electronica te scapa de un astfel de miros, ba chiar ofera niste arome placute.

tigari electronice

– Nu ii deranjezi pe cei din jur. Pana la urma, toata legea anti fumat a plecat de la neplacerile provocate de fumatori pentru nefumatori. O tigara electronica nu deranjeaza cu nimic si poate sa treaca neobservata. Este adevarat ca nefumatorii nu stiu despre ce este vorba si s-ar putea sa reactioneze inclusiv la o astfel de tigara. In timp insa, toata lumea va descoperi avantajele oferite de fumatul electronic.
Per total, tigara electronica este o solutie mai eleganta si mult mai placuta, cu ajutorul careia poti fuma oricand, fara restrictii .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *