stailer

Surprinde-ți BFF-ul cu o vizită la salon. Stailer te ajută să faci programările

Din păcate anii trec, dar odată cu aceștia se schimbă și viața noastră foarte mult. Dacă în anii de liceu și de facultate nu îți vedeai viața fără prietenii cei mai buni alături, seară de seară sau poate cel puțin o dată pe săptămână, iată că acum nici nu îți mai amintești când ați ieșit ultima dată. Este o schimbare drastică și apare odată cu momentul în care toți aveți job-uri și program complet diferit. Sunt cazuri și mai triste în care nici măcar nu mai locuiți în același oraș.

Sunt momente inevitabile în viață și oricât ai strânge cu dinții de păstrarea aceluiași stil de viață, tot se produce inevitabilul. Nu înseamnă că nu mai sunteți prieteni, ci doar că nu mai petreceți atât de mult timp împreună și uneori vă simțiți lipsa. Pentru acea prietenă cu care vorbeai despre orice și fiecare stare a ta, alege să pregătești o zi de care să vă bucurați de timp petrecut împreună, în care să vă puneți la curent cu ceea ce se întâmplă în viețile voastre. Alege să faci programări la salon cu ajutorul Stailer pentru amândouă. Este mult mai ușor acum să te programezi și poți vedea toate locurile libere.

Vino cu BFF la salon

Nu contează de cât timp nu v-ați mai văzut, important este să nu uitați complet una de cealaltă și să aveți parte de o întâlnire doar voi două uneori. Și ce zi mai bună puteți avea, decât să combinați două activități în una? Mergeți la salon, beneficiați de tratamente și schimbări de look în timp ce povestiți despre tot și toate.

Poți să te ocupi de această programare dacă accesezi Stailer și selectezi filtrele necesare. Poți face cât de multe programări vrei tu cu ajutorul acestei platforme, pentru orice zi vrei. Este gratuit și nu ai nevoie de nici o aplicație instalată. Nu este obligatoriu nici să ai cont creat. Descoperi toate saloanele disponibile din ziua în care puteți merge amândouă și pentru fiecare dintre ele poți vedea stiliștii liberi, timp de lucru, poze, prețuri și alte informații de acest gen, relevante în vederea alegerii tale.

Va fi o activitate de care vă veți bucura amândouă, mai ales că la final veți avea un look complet schimbat și fresh.

De ce să creezi cont pe Stailer

Având în vedere că va fi nevoie să faci mai multe programări, pentru mai multe servicii, atât pentru tine, cât și pentru prietena ta, un cont te poate ajuta să îți gestionezi mai bine programările. Acesta îți arată toate locațiile în care ai fost și poate vrei să alegi din nou unele saloane dacă ai fost mulțumită.

Poți vedea informatii extra aici cu privire la cum să-ți creezi un cont. Mai mult decât atât poți să setezi un reminder. Nu ai vrea să uiți de vreo programare sau de vreun serviciu pe care l-ai pregătit pentru voi două. Acest reminder sună atunci când îl setezi și este foarte util, mai ales pentru cei care sunt veșnic ocupați și care au nevoie de alarme și remindere pentru orice.

Alege Stailer ca și ajutor pentru a pregăti ziua de relaxare alături de prietena ta cea mai bună. Simplu, ușor, fără să dai vreun apel telefonic, gratuit! Accesează platforma și descoperă singură cu ce alte surprize te încântă.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *