Tehnologia care motiveaza

Exista cateva metode revolutionare inspirate de tehnologia zilelor noastre care ne ajuta sa trecem mai usor peste unele lucruri pe care trebuie sa le facem, ba chiar ne ajuta sa le ducem la bun sfarsit, ne motiveaza sa facem ce trebuie facut.

Alarma telefonului

Seteaza alarma telefonului tau sa sune de cateva ori pe zi. Astfel, asta va fi o modalitate ideala prin care iti vei aminti si vei deveni motivat de ceea ce trebuie sa faci in ziua respectiva. Si daca dispui de un iPhone, este si mai bine de atat, pentru ca iti va permite sa setezi cuvintele motivationale in legatura cu ceea ce trebuie sa faci atunci cand pui alarma.

Introdu o zicala inspirationala, astfel incat sa devii mai motivat decat ai putea fi in acel moment. Insa, mai presus de toate, asigura-te ca nu vei ignora alarma atunci cand in sfarsit va suna la o anumita ora.

Imaginile cu ceea ce iti doresti

In zilele noastre, cu totii avem oportunitatea de a face poze cu telefoanele noastre. Daca incerci sa castigi sau sa scazi in greutate, cred ca o idee buna in acest sens este de a face poze zilnice ale progresului tau. Ce parere ai despre asta? Ceva mai motivant de atat, nici ca se poate.

Poate ca nu vei face poze in fiecare zi, insa cel putin o data pe saptamana ar fi ideal. Te vezi zilnic in oglinda, asadar iti va veni destul de greu sa realizezi cat de multe scgimbari s-au produs. Insa, cand vezi aceste lucruri in poze din cand in cand, cu siguranta ca vei observa progresul(sau regresul).

Inspiratia

Este atat de reconfortant sa simti ca si cum ai realizat ceva in timp ce dai un search pe paginile site-ului tau preferat, nu-i asa? Pagina de Tumblr pe care o urmaresti si canalele de YouTube la care te-ai abonat iti asigura o gramada de continut peste care dai atunci cand intri in contul tau.

Poti urmari astfel o pagina care este urmarita de inca alte milioane de oameni ca tine, in incercarea ta de a-ti finaliza idealul sau ai putea doar citi povesti de succes ale altor persoane ca tine, ce si-au urmarit pana la capat si dus la bun sfarsit scopul suprem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *