salus-controls

Termostatele inteligente ce contribuie la cresterea economiilor

Te-ai saturat de modelele traditionale de termostate ce pot fi controlate doar manual? Ei bine, nu te condamna nimeni. Daca doresti ca atunci cand mergi al locul de munca sa opresti caldura din casa pentru a nu se face risipa, instalarea unui termostat programabil reprezinta cea mai buna alternativa in acest caz.

Aceste dispozitive sunt mult mai convenabile, costul este avantajos, beneficiaza de o eficienta maxima si aduce un plus mediului inconjurator.

Salus Controls este compania ce ofera spre vanzare cele mai calitative astfel de termostate ce trebuie sa-si aiba locul in incaperea fiecaruia dintre noi.

Imagineaza-ti ca nu va mai fi nevoie ca de fiecare data cand pleci de acasa sa opresti degajarea caldurii, caci termostatul va tine cont de setarile pe care voi le-ati facut. Suna a vis, nu? Din fericire, tehnologia din ziua de azi a evoluat atat de mult, incat  Salus Controls a facut acest lucru posibil. Cu ajutorul termostatelor programabile puteti selecta setari diferite de incalzire sau de racire pentru diferite momente ale zilei si in zilele saptamanii dorite, bazata in intregime pe programul familiei tale.

Gandeste-te cat de minunat este vii acasa de la locul de munca intr-o zi caniculara si sa te bucuri de racoarea din atmosfera locuintei tale, datorita faptului ca termostatul pe care tocmai l-ai achizitionat de la Salus Controls isi face treaba extrem de util. De asemenea, poti ajusta, totodata dispozitivul pentru a se incalzi in camera in care iti vei petrece timpul, astfel incat sa te simti cat mai confortabil.

Economiile reprezinta o alta mare calitate a acestor termostate. Daca esti o persoana destul de calculata, cu siguranta acorzi o atentie deosebita lucrurilor pe care le faci, astfel incat costurile de pe facturi sa fie cat mai reduse. Daca este adevarat, cu siguranta trebuie sa auzi de noile termostate iT600 ce poate fi programat astfel incat sa functioneze cat mai util in momentele in care esti plecat de acasa.

Dar sa fim sinceri, cat de des iti veti reaminti ca trebuie sa reglezi manual termostatul inainte de a alerga spre usa de iesire? Cu siguranta de multe ori vei uita sa faci setarile dispozitivului, astfel ca extrem de multa energie va fi risipita, iar acest lucru se va putea observa chiar si in facturile pe care le vei primi.

De ce sa te stresezi in permanenta in legatura cu programarea termostatului, cat unul programabil iti permite sa renunti la aceste negativitati? Prin automatizarea acestui proces te pot asigura ca vei economisi bani de la o zi la alta.

De altfel, centrul de comanda pentru Salus KL06 este un alt dispozitiv extrem de practic, folosit in sistemele de incalzire in pardoseala, ce poate acorda cu maximum de eficienta pana la 6 termostate si 24 de actuatoare. Mai mult de atat, beneficiaza de protectie la suprasarcina, LED-uri de stare pentru comanda activa, marcaj vizibil al bornelor si beneficiaza in acelasi timp de o instalare extrem de rapida si simpla a cablurilor prin sistemul plug-in.

Termostatele reprezinta cea mai buna solutie pentru orice spatiu ce nu este locuit in permanenta, intrucat vă permit să economisiti bani si in acelasi timp sa protejati si mediul inconjurator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *