stailer

Testează aplicația Stailer și spune și altora despre platforma eficientă pentru programări online

Aplicațiile de pe telefon sunt, în general, preferate de oameni pentru că îi ajută cu privire la ceea ce au de făcut în fiecare zi sau ceea ce trebuie să țină minte. Totuși, ce ai spune despre o aplicație care să te ajute să te programezi la saloanele de beauty exact atunci când ai nevoie?

Dacă te încântă ideea, testeaza aplicatia Stailer și vei vedea cât este de utilă. Cu siguranță nu vei mai renunța le ea. Nu îți mai bate acum capul cu sunatul la saloane, pentru că oricum nu găseai un loc liber în timp util. Astfel că acum nici nu mai trebuie să te rogi de hairstyliști să te primească. Secretul acestei aplicații este că selectezi chiar tu ora și data la care vrei să mergi la salon și astfel nu te mai pliezi tu după programul hairstyliștilor, ci mergi exact atunci când vrei sau când ai timp. 

Gratuit, simplu și rapid – rețeta unei programări facile la salon

Poți să descarci aplicația Stailer din Magazin Play, App Store sau App Gallery. Este o aplicație gratuită și poți face oricât de multe programări vrei. Poți găsi niște informatii suplimentare aici cu privire la acest aspect. 

Aplicația este intuitivă, deci poate fi utilizată de oricine, motiv pentru care este simplu de utilizat. Trebuie doar să selectezi din prima pagină serviciile de care vrei să beneficiezi, alături de oraș, gen, dată și oră. Vei avea la dispoziție mai apoi lista de disponibilități din care să alegi ceea ce preferi. 

Tot acest proces este unul rapid pentru că ai toate informațiile la îndemână și în funcție de cât de repede te decizi vei putea și să obții în scurt timp programarea dorită. 

Nu uita de vizita la salon!

Cu siguranță fiecare zi este aglomerată și ai foarte multe lucruri de făcut și nu îți amintești de fiecare dată ce trebuie să faci. Astfel că poți foarte ușor să uiți că ai o programare la salon. Motiv pentru care aplicația Stailer vine să te ajute și în acest sens. 

Poți seta un reminder pentru orice programare ai. Vei primi un mesaj text în ziua în care ai programarea sau atunci când setezi tu astfel încât să revezi toate informațiile despre programare și să îți amintesti ce ai de făcut. 

Anulare gratuită, online

Sunt momente în care intervin niște lucruri neprevăzute în agenda ta care îți dau peste cap toate planurile dintr-o zi. Astfel că sunt șanse să nu mai poți ajunge la salon. Nu trebuie să îți bați capul pentru că vei putea anula programarea realizată pe Stailer tot online și gratuit.

Nu mai este necesar să suni la hairstylist și să porți acea conversație incomodă cum că nu mai poți ajunge la salon. Anulezi online și hairstylistul este notificat în acest sens și își poate restabili programul pentru ziua respectivă.

Cu Stailer te poți programa la orice serviciu din sfera hair and beauty, deci te bucuri de orice schimbare de look îți dorești, oricând îți dorești. Descarcă și tu aplicația și testeaz-o și după ce descoperi cât este de utilă nu uita să le spui și prietenilor despre ea. 

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *