The Last Of Us va avea continut proaspat

last-of-us-groundedThe Last of Us este un joc exclus platformei celor de la Sony, Playstation 3, ce a fost lansat pe 14 Iunie 2013, iar versiunea de Playstation 4 a acestia va fi lansata in al 2-lea sau al 3-lea trimestru al anului 2014. Jocul a fost produs de Naughty Dog si publicat de compania Sony Computer Entertainment.

Naughty Dog isi va termina continutul planuit pentru acest sezon pentru The Last of Us cu noi arme, mai multe harti pentru multiplayer, un nou mod de gameplay pentru single player ca fiind parte din pachetul Grounded.

Modul Grounded aduce o noua intorsatura dificila, in campania de single player al lui The Last of Us, punand jucatorii fata in fata cu mafioti inamici destepti, brutali si necrutatori. Naughty Dog noteaza ca supravietuirea in noul mod ar putea fi aproape imposibil si sustine ca provocarea „Completed Grounded Mode” va fi una dintre cele mai dificile trofee pe care o pot castiga jucatorii.

The Grounded Bundle caracterizeaza aditional pachetul de harti cu teritorii revendicate, adaugand hartile Wharf, Capitol, Coal Mine si Water Tower in componenta de multiplayer al jocului. Jucatorii pot opta sa-si extinda arsenalul cu pachetul „Survivalist Weapon”, ce introduce arme doar in componenta de multiplayer al jocului, cum ar fi Specter, Double Barrel, Enforcer si Launcher. De asemenea vin si abilitatile de supravietuire in anumte situatii si pachetele de abilitati de supravietuire profesionale, ce imbunatatesc abilitatile personajelor in bataliile online.

Pachetul „Grounded Mode” va avea pretul de 5 dolari si va fi o descarcare de sine statatoare. Pachetul de hartii cu teritorii revendicate va avea pretul de 10 dolari, pachetul „Survivalist Weapon” va fi 6 dolari si pachetul de abilitati de supravietuire costa 4 dolari de fiecare. Tot continutul ce urmeaza sa vina este inclus ca parte din pachetul de trecere de sezon al lui Last of Us, ce costa 20 de dolari.

Nu se stie inca o data de lansare a pachetelor de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *