Aplicatia Tinder

Tinder tot mai similar cu Snapchat

Aplicatia TinderAplicatia de intalniri si de relatii Tinder adauga cateva noi caracteristici care il vor face sa semene mai mult cu Snapchat. Tinder, ce iti permite sa vorbesti cu cei care sunt singuri din apropiere, doar daca tu si persoana cealalta va placeti profilul, introduce o caracteristica ce permite utilizatorilor sa distribuie fotografii care expira in 24 de ore cu vechi si noi relatii, potrivit celor de la TechCrunch. Raportul spune ca un update vine atat pe platformele iOS si Android, joi, dar nu a aparut inca pe niciunul.

Conceptul de a distribui fotografii care se distrug singure a fost popularizata de Snapchat si de atunci a fost clonata de alte companii. De fapt, mai devreme saptamana aceasta, Apple a anuntat ca aduce caractersitici similare pe iOS 8 cand s-a lansat toamna asta.

Miscarea permite utilizatorilor sa afiseze diferite parti cu ei insasi in timpul profilurilor lui. Dupa ce ai luat o fotografie din sectiunea de „perechi”, aplicatia o impinge catre toate perechile, si recipientii pot fie sa placa sau sa ignore acest lucru, dupa cum spune raportul.

Utilizatorii pot deveni creativi cu fotografiile lor adaugand legende, filtre sau chiar desenand pe ele. Desi Tinder spune ca distribuirea momentelor cu altii va adauga un nou laier de conectare cu potentiale perechi, suspectam ca va fi folosit si pentru legaturi intime. Credem ca va fi o caracteristica ce va preveni vechile perechi sa trimita fotografii nedorite.

Tinder vrea sa duca aplicatia in afara lumii de gasire a unei perechi pana la producerea unor prieteni de asemenea. O alta caracteristica iti permite sa le faci profilele invizibile, dar inca sa vorbesti cu cei cu care ai fost atribuit pe platforma. Intre timp, exista deja o metoda sa adaugi oameni intr-o lista de prieteni si altele in lista de intalniri. Asa ca tinder face multe pentru utilizatori.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *