Totul despre strategia pentru marketing de continut

Strategie Marketing ContinutMarketingul de continut este un maraton, nu un sprint. Nu va fi un succes peste noapte, dar in loc de acest lucru, construieste impulsul in timp, ca o minge de zapada care aluneca pe camp. Acest lucru poate fi destul de infricosator pentru cei care au venit dintr-un trecut cu media platita si rezultate instante de satisfactie.

Pentru a ramane concentrat si dedicat in inceput, aminteste-ti continuu ca fiecare post de pe blog si fiecare oferta de continut este o investitie in bunuri de marketing si in afacere. Desi de multe ori este estimat sa ia amploare in 6 sau 9 luni, aceasta este o investitie scurta pentru succesul intermen lung a programului tau de marketing.

O cheie catre succes in marketingul de continut este sa determini intreaga organizatie, de sus in jos, pentru a achizitiona intr-o cultura de continut. Acest lucru inseamna ca toata lumea din organizatie nu numai ca va fi captivat despre eforturile de marketing al echipei t ale, dar va fi actual implicat in productia si promovarea de continut.

Aceasta este probabil una din cele mai mari provocari pe care o echipa de marketing dintr-o organizatie mai mare le confrunta, insa este critic.

Continutul nu trebuie sa fie scris

De multe ori cand ne gandim la marketingul de continut ne gandim imediat la un text scris. Cu toate acestea, este important sa te gandesti ca este doar un format media. Daca scrisul nu este o potrivire puternica, gandeste-te sa incorporezi videoclipul sau continutul audio in strategia ta.

In cele din urma, vrei sa obtii formatul media care functioneaza cel mai bine pentru echipa ta pentru a produce si a primi cel mai bine de audienta ta. Acest lucru poate include o combinatie de formaturi de mai multe media. De indata ce gasesti echilibrul potrivit, vei fi capabil sa creezi continut mai usor cu impact mai mare asupra audientei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *