Trebuie sa mananci pere! Avantajele lor chiar aici!

PereIncluzand perele in dieta ta poate furniza o multime de beneficii de sanatate. Acest fruct poate scadea colesterolul, stimula imunitatea, proteja viziunea si mai important decat atat, poate reduce riscul de cancer. Pentru a obtine toate beneficiile nutritionale a perelor, asigura-te ca nu decojesti fructul inainte sa il mananci.

Dupa cum se stie in general, orice fruct este bun pentru sanatate. Fiecare fruct este cunoscut pentru beneficiile de sanatate specifice oferite. Astfel, perele au de asemenea numeroase beneficii de sanatate pe care ni le ofera. Si ce este mai mult? Fructul este atat de gustos, incat ar putea fi foarte greu pentru oricine sa nu ii placa.

Sa-ti incepi ziua, luand cateva muscaturi de para iti va oferi un start inainte inspre a te pastra sanatos. Acest lucru este din cauza ca perele sunt impachetate cu nutritie si pot fi perfecte gustari sanatoase dulci. Din punct de vedere al sanatatii, acest fruct este pur si simplu nemaipomenit, in timp ce contine o varitate de nutriente care afiseaza activitate antioxidanta si anti inflamatoare.

Perele afiseaza abilitatea de a scadea colesterolul, mulumita continutului ridicat de pectina. Pectina, un tip de fibra, gasit intr-o varietate de fructe, incluzand perele, furnizeaza o modalitate usoara de a scapa de aceste nivele nepotrivite de colesterol. Fibra tine colesterolul in intestin, si il opreste din a intra in fluxul de sange.

Perele contin o cantitate rezonabila de vitamina C, un antioxidant cunoscut pentru a stimula sistemul imunitar. O para de dimensiune medie furnizeaza in jur de 12% din consumul recomandat zilnic de vitamina C. Asa ca, ii veti face un favor sistemului imunitar incluzand perele in dieta ta.

Dupa cum stim, glucoza obtinuta din gustarile noastre zilnice actioneaza ca si combustibil pentru corp. In cuvinte simple, fiecare celula din corp necesita glucoza pentru a indeplini nevoile de energie. Perele sunt bogate in glucoza, un zahar natural si cea mai pregatita forma de energie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *