Castelul Lincoln

Trei locatii pe care trebuie sa le vizitezi anul acesta

Vrei sa vedeti documentul care a dat nastere democratiei moderne? Vorbim despre Magna Carta, desigur, care sarbatoreste anul acesta 800 de ani de existenta. Puteti afla de ce este atat de cunoscuta la Castelul Lincoln. Acest castel normand din secolul XI se redeschide in aprilie si promite deschiderea unei galerii pentru gazduirea Magnei Carta, realizarea unui film care sa explice istoria acesteia si importanta, o plimbare prin castel si in imprejurimi si, pentru prima data, accesul in inchisorile de femei si de barbati din era victoriana.

V-ati intrebat cum arata interiorul unui ghetar? Alb? Albastru pur? Ambele? Nu mai trebuie sa ramaneti cu intrebarea. Faceti o excursie in Islanda anul acesta si puteti vizita cea mai noua atractie turistica a tarii, Grota de gheata. Aici puteti intra intr-o serie de tunele si pesteri din ghetarul Langjokull, care se intinde pe 300 de metri in gheata si la 30 de metri sub uscat. Aceste proportii mari o fac una dintre cele mai mari structuri de gheata din lume. Nu va uitati hainele foarte groase!

In aprilie, Malta isi face debutul pe scena muzicii electronice. De pe trei pana pe cinci, DJ Annie Mac va gazdui festivalul Lost and Found, un nou festival in golful St. Paul, in apropiere de Parcul National Ta’Qali. Avand invitati DJ de renume international, festivalul promite petreceri la piscina sau pe corabii. Nici nu e nevoie sa campati cu cortul: pachetele includ cazarea la hotel si incep de la 225 de dolari de persoana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *