haine

Un boutique cu haine pentru fiecare

Banii sunt acea componenta a vietii care ne ajuta sa ne indeplinim nevoile de hrana, de adapost, siguranta, imbracaminte precum si de distractie. Banii nu sunt pentru a ne indeplini linistea sau fericirea interioara, motiv pentru care de cativa ani am ajuns la concluzia ca nu haina face pe om, ci omul face haina. Este un principiu unanim acceptat conform caruia hainele sunt fabricate in uzine si fabrici de catre personal specializat impreuna cu unele masini de cusut si alte echipamente tehnologice.

Pentru ca nu imi este rusine sa recunosc si nu mi-a fost niciodata, am sa spun ca uneori imi cumpar haine de la mana a doua si nu din motivul ca nu am bani, ci din simplul fapt ca banii sunt mai importanti pentru a le asigura altora nevoi mult mai mari. De exemplu, in ultimii ani m-am gandit mai bine si am zis ca mai bine imi cumpar haine de la un boutique de pe strada, care importa haine din strainatate decat sa cumpar tot felul de materiale slabe care se comercializeaza in tara.

Am ales sa dau mai putini bani pe haine de o calitate mai buna si in schimb am economisit bani sa le cumpar parintilor mei o masina de spalat, de care aveau nevoie urgenta, am reusit sa le cumpar bunicilor mei un aragaz pentru a-si indeplini nevoia de hrana, pentru ca la tara inca gateau la plita. Si uite asa banii pe care i-am economisit au reusit sa aduca un zambet in viata altora si implicit in viata mea.

Cu hainele de la un boutique second hand ma simt confortabil, gasesc ce doresc si platesc mult mai putin, asta in situatia in care am nevoie urgenta de haine. Nu sunt innebunita dupa reduceri si dupa second hand, ci am invatat sa imi prioritizez actiunile si nevoile in viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *