Un masaj erotic pentru fiecare stare a ta

Masajul erotic este de multa vreme un serviciu ridicat la rang de arta tantrica si a seductiei. Saloane de profil regasesti peste tot in tara, iar in capitala vei gasi chiar unul de lux, Artemis. Aici trec pragul cei mai indrazneti din fire, cei care isi lasa in spate inhibitiile si aleg sa se destreseze.

Prima data la salonul de masaj erotic

Pentru cei aflati la prima lor experienta de acest gen, recomandarea este de a opta pentru un masaj topless sau cel mult unul nud. Nu vei putea sa iti concentrezi atentia in atat de multe directii. Tine cont de faptul ca aceste servicii masaj erotic implica maseuze deosebite, nu femei oarecare. Ai un impact imediat, la prima vedere a acestor zeite, apoi impact psihic si emotional, avand in vedere ca masajul in sine iti delecteaza tot corpul si iti trezeste toate simturile.

Un masaj potrivit pentru fiecare stare a ta

Masajul nud – dedicat pentru acele momente cand iti doresti sa iesi din rutina, cand ai nevoie de mangaieri calde si de accent pe conexiunea dintre tine si maseuza. Vei avea tot corpul framantat la propriu de maseuza nuda. Este o relaxare deplina.

Masajul topless – recomandat pentru cei timizi, pentru momentele cand starea generala nu este una foarte buna, iar dorinta este de a savura efectiv un masaj care energizeaza.

Masajul cu doua maseuze – recomandat atunci cand esti setat pe ideea de a bifa ceva nou si ai o fantezie. Sa fii atins de doua femei in acelasi timp, doua zeite preocupate sa te relaxeze, este cu adevar magulitor. Este o dorinta ascunsa asadar pe care ti-o poti indeplini acum. Cu totii avem dorinte si placeri si cand acestea devin o realitate este cu atat mai inaltator tot ce traiesti, sentimentele pe care le experimentezi.

Masajul in deplasare – este o alternativa pentru cei care sunt plictisiti de decor. O mica schimbare este binevenita. O astfel de recomadare este pentru cei care cauta picanterii si au si starea optima pentru asa ceva. In plus, sedintele de masaj pot fi prelungite de la 60 la 90 de minute.

Masajul cu dus asistat – pentru ca o alta fantezie masculina este „joaca” la dus, in acest caz maseuza este pregatita sa faca totul o realitate. Este recomandat celor care au o stare de apatie, care isi doresc sa se relaxeze si cauta un motiv pentru care inima lor sa tresara. Este acel mood de linistit si de neurnit din oboseala accentuata. Alege acest tip de masaj erotic si ti se schimba efectiv energia.

Masajul pentru cuplu – deja vorbim despre gelozia celei care te intreaba mereu de ce faci asta. O duci la masaj si o faci sa inteleaga ce iti place. Este o traire unica, mai ales ca este un next level al relatiei voastre.

Ce te-ar tenta? Descopera la Artemis diverse tipuri de masaj. Cere info aici: contact[@]masajclub.ro, adresa: strada General Constantin Coanda 13, sector 1, Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *