Un telefon de 11.300 de dolari

Vertu Signature TouchProducatorul britanic Vertu, infam pentru producerea telefoanelor mai scumpe decat prima ta masina, tocmai a lansat noul model, Signature Touch. Telefonul vine cu un pret de 11.300 de dolari pentru modelul de baza, potrivit website-ului Vertu. Fiecare este realizat de mana de un singur mestesugar, lucru care ar trebui sa ne convinga ca merita sa ne golim toate fondurile. Smartphone-ul Signature Touch este de asemenea echipat cu capabilitati de anulare a zgomotului, sunet surround virtual si ringtone-uri din compozitia orchestrei de simfonie din Londra.

Inarmat cu un spatiu de depozitare de 64 de GB, telefonul Signature Touch poate rezista impotriva telefoanelor faimoase, cum este iPhone 5S. Ruleaza pe sistemul de operare Android 4.4 KitKat. In aditie, Signature Touch invinge camera telefonului iPhone, caracterizand o camera principala de 13 megapixeli, fata de camera telefonului iPhone 5S ce are doar 8 megapixeli. Cu toate acestea, camera duce lipsa de functia autofocus, o caracteristica detinuta de iPhone.

Mai mult nu este intotdeauna mai bun. Ecranul de aproape 5.7 inch este mai mare ca ecranul unui iPhone cu aproape un inch, abia incapand in buzunar si fiind destul de mare de folosit. Intre cele doua telefoane exista si o diferenta de pret, telefonul de la Vertu este de 28 de ori mai scump decat un iPhone 5S.

Vertu a inceput in anul 1998 ca parte din compania Nokia, dar s-a ramificat fata de compania de telefoane finlandeza in luna octombrie a anului 2012. Cel mai recent elefon al sau a fost Vertu Ti, ce costa o suma incredibila de 10.569 de dolari.

Telefonul Signature Touch va fi lansat intr-o data necunoscuta mai tarziu luna aceasta. Eu, unul nu as arunca o cantitate atat de mare de bani, cand as putea sa fac ceva mult mai productiv cu ei, fiindca as putea scapa oricand telefonul si l-as putea strica, iar banii aceia nu ii voi putea recupera.

 

Blogger: Cezara I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *