salon stailer

Urmează ziua iubitei tale? Fă o programare la salon cu ajutorul Stailer și surprinde-o

Flori, ciocolată, urși mari de pluș și lista continuă. Orice femeie a primit la un moment dat astfel de cadouri în diverse ocazii din viață. Sunt gesturi frumoase, drăguțe, dar pe care oricine le poate face. Ce nu înțeleg bărbații este că femeile vor să fie ascultate. Atunci când îți spune prin casă că nu îi place cum îi stă părul că nu îl poate aranja în nici un fel, nu înseamnă că are nevoie de un buchet de trandafiri și o brățară. Părul nu se așează cu ajutorul lor!

De fiecare dată bărbații spun că nu știu ce să cumpere la iubite de ziua lor, că nu au nici o idee, că au epuizat pe parcursul anilor toate variantele. Totuși, ce nu știu ei, este faptul că răspunsul este chiar sub nasul lor, adică în spusele iubitei. Dacă și tu te afli în acest scenariu, află că o femeie își dorește mai mult decât flori și ciocolată. Își dorește să arate bine. Ce crezi? Tot pentru tine! Își dorește să aibă parte de o schimbare de look și de relaxare. Și acest aspect nu este valabil doar o dată pe an!

Oferă acel cadou de neuitat!

Oferă-i măcar o dată în viață acel cadou de neuitat! Oferă-i ocazia să meargă la un salon de beauty unde să beneficieze de servicii de top și de relaxarea binemeritată. După această vizită vei alege și tu roadele pentru că te vei mândri cu o iubită ca scoasă din cutie, fericită, mai frumoasă ca înainte și relaxată. Deci îți faci și ție cadou totodată o zi sau chiar o săptămână de liniște, armonie și fericire.

Da, știu, nu ai idee de unde să începi și cum să obții acest cadou. Este simplu! Accesezi Stailer! Nu ai nevoie de nu știu ce cunoștințe în materie de hair and beauty pentru a realiza programările dorite. Trebuie doar să accesezi platforma și de acolo vei ști ce să faci. O poți programa la vopsit si coafat la Top Artist Salon, dacă acesta este salonul care este disponibil în ziua respectivă și la ora la care poate ea să meargă.

Tu selectezi data, ora și serviciile, iar platforma afișează mai apoi lista cu disponibilități. În listă poți vedea informații concrete care să te ajute să alegi varianta potrivită pentru iubita ta. Vezi salonul, stilistul, lista de prețuri, recenzii, astfel încât să îți fie mai simplu. Oricum, pe Stailer sunt înscriși profesioniști în domeniu, persoane care merg regulat la cursuri de perfecționare, deci persoane capabile să ofere serviciile dorite la standarde înalte.

Cum să o programezi?

După ce alegi locația și serviciile de care să beneficieze (pentru că nu este cazul să te zgârcești doar pentru un serviciu) poți trece la partea de finalizare a programării. Aici trebuie să adaugi informațiile personale, iar mai apoi primești mesaj text pe telefon pentru confirmare. Vezi aici mai multe informatii.

Dacă vrei ca ea să primească direct pe telefon toate informațiile cu privire la programare poți adăuga numărul ei de telefon când finalizezi acest proces. Cu siguranță va fi încântată de un astfel de cadou și cu siguranță nu a mai avut parte de astfel de surprize. Iubita ta este fericită și tu ai un partener de încredere pe nume Stailer! Ce poate fi mai frumos în viață?

Accesează platforma pentru mai multe informații sau pentru a planifica deja cadoul perfect!

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *