foc

Vise despre foc si semnificatiile lor

Focul este considerat simbol al purificarii, transformarii, reintineririi si renasterii, iar pe de alta parte aduce distrugeri si moarte. Daca ai visat recent ceva legat de foc, iti vei dori sa afli care este interpretarea corecta. Desi forma si scopul viselor sunt uneori inexplicabile, tot au o semnificatie atasata. De la distrugere la iluminare, totul depinde de context. Sa vedem cateva exemple cu posibilele lor semnificatii.

Daca visezi ceva arzand in vis, interpretarea depinde de cum este asezat focul si cum te afecteaza in vis. Cel mai frecvent vis este cel in care iti vezi casa arzand – aici tu reprezinti casa, prin urmare ar putea indica o transformare personala.

Daca vezi in vis o persoana arzand, indica faptul ca emotiile pe care le simti fata de acea persoana sunt foarte puternice, indiferent de faptul ca sunt pozitive sau negative.

Te-ai visat ca ai luat foc si nu stii ce inseamna? O interpretare ar putea fi ca te „joci cu focul” cam mult, poate fi luat ca un fel de avertisment acest vis, sau ar putea insemna ca te confrunti in viata reala cu emotii foarte puternice.

A vedea flacari in vis are in general o semnificatie pozitiva. Simbolizeaza purificare, flacarile de la lumanari arzand reprezinta inspiratie, luminare etc.

Daca ai visat ca faci focul in vis, inseamna ca iti doresti o schimbare in viata. Focul de tabara visat sugereaza ca ar trebui sa petreci mai mult timp cu prietenii. Un semineu cald si confortabil in vis sugereaza ca esti intr-o etapa buna a vietii, ca esti multumit de ceea ce ai. Cu toate acestea un semineu stins indica lipsa de interes, melancolie si energie la un nivel scazut. Incendii naturale – aici semnificatia este furia si starea de agresivitate care iti scapa de sub control, avand un potential distructiv.

Un vis poate fi considerat locul implinirii dorintelor. Daca nu reprezinta o dorinta, a vedea focul in vis in diverse forme este oricum o fereastra deschisa catre ganduri si trairi. In esenta, visele despre foc sunt in cele din urma avertismente ce ne ajuta sa actionam in asa fel incat sa ne fie bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *