zambet-Poze-

Zambetul tau prinde contur

Cand vorbim de cele mai importante momente din viata noastra ne gandim la nasterea unui copil, la o relatie, la nunta perfecta, precum si la cele mai frumoase sarbatori petrecute impreuna cu cei dragi, astfel incat trebuie sa ne construim propriul bagaj de amintiri.

De cele mai multe ori suntem si protagonisti in fototgrafii si fotografi, incat nu ne-am supara daca din cand in cand am fi doar muze pentru fotografi. Cu totii avem sau am avut nevoie de un fotograf si nu am reusit sa il gasim pe cel mai bun, incat ne-am dat peste cap pentru ca evenimentele noastre sa fie imortalizate in cele mai frumoase poze si fotografii.

Alege sa zambesti intr-o fotografie

Fie ca am ales sa ne exprimam creativitatea in natura sau in spatii inchise, cele mai multe fotografii au scos la iveala cele mai sincere zambete, cele mai calde priviri si de ce nu cele mai sincere lacrimi pentru ca atunci cand vorbim despre fotografii, vorbim despre o arta a culorilor, in care zambetul oricat de ascuns ar fi el prinde contur, prinde viata si prinde putere. Trairile interioare sunt si ele evidentiate, pentru ca fotografiile realizate instantaneu sunt cele care ofera o imagire reala a situatiilor prezente.

Sunt clipe pe care le memorezi o viata intreaga, incat vrei sa iti amintesti cu drag de propriul eveniment si iti doresti sa retraiesti acele clipe incat iti aloci cateva ore pentru a vizualiza propriul DVD cu nunta sau alegi sa rasfoiesti cele mai emotive sentimente din albumul de nunta. Nimic nu se compara cu acest sentiment, incat vrei sa visezi si sa retraiesti acele clipe.

Fotografiile iti permit cea mai mare elasticitate si expresie a fetei si a atitudinii, incat nu este fotografie mai nereusita decat cea in care nu zambesti. Zambetul este expresia interioara a gandurilor, la fel cum ochii sunt expresia sufletului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *